reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja za wizyte płace 240 zł i gdybym nie miala problemów to bym poszła do medicovera, ale do mojej gin już od ponad roku chodze i zna moją historie więc ją wolę.

Ale z tego co się orientowałam to w medicoverze podstawowe badania i tak można zrobic na podstawie karty ciązy, nie trzeba prowadzić u nich ciązy więc jakis to plus :)

reklama
Ja za wizyte płace 240 zł i gdybym nie miala problemów to bym poszła do medicovera, ale do mojej gin już od ponad roku chodze i zna moją historie więc ją wolę.

Ale z tego co się orientowałam to w medicoverze podstawowe badania i tak można zrobic na podstawie karty ciązy, nie trzeba prowadzić u nich ciązy więc jakis to plus :)
Ja tak robię z luxmedem, w nim robię badania, ale wizyty i USG już poza, bo Luxmed to porażka

stowka u ginekologa, bo u mnie w miescie obecnie na nfz sie nie zapiszesz, ten i tak byl najtanszy, do tego duphaston i clexane 220 - i jak tak dalej pojdzie, to do konca miesieca bedziemy jedli tynk ze sciany 😂 wiec bete sobie na razie daruje
Nie pamiętam, która z. Dziewczyn pisała że leki dla kobiet w ciąży są darmowe tylko na recepcie powinno być napisane c. Ale nie wiem czy faktycznie tak jest

wlasnie sprawdzilam, duphastonu na tej liscie nie ma, ale jest clexane a za niego placilam, co prawda na ryczalcie, ale placilam :(

Taki mam dzis kiepski humor ze zrobilam sobie nowe paznokcie i od razu sie czuje lepiej 😂 jeszcze tylko czekam na wypłatę i jade kupic sobie nowy ciuszek 😂

ja chodzilam w przedostatniej ciazy w kwietniu do polecanego u nas ginekologa, 200 zl za wizyte, gabinet wypasiony w kosmos, prywatna lazienka, nowoczesny sprzet, kamerki i on sam byl bardzo mily, az sie okazalo, ze z tej ciazy nic nie bedzie, to ta ostatnio wizyte traktowal mnie jak powietrze. Jak sie cala zaplakana zapytalam, czy mozna okreslic przyczyne poronienia, to CYTUJE "ciezko powiedziec prawdopodobnie genetyka, placi pani karta czy gotowka". Poczulam sie jakby strzelil mi w ryj i przekonalam sie, ze drogi wcale nie znaczy dobry :(

reklama
Do góry