reklama
Dzej.zi
Fanka BB :)
Trzymam kciuki i koniecznie daj znać po wizycie [emoji3590][emoji3590]
A co do objawów u mnie doszły widoczne żyły na piersiach i brzuchu! Wczoraj wieczorem dopiero zauwazylam że po bokach przy kościach biodrowych z obu stron widać żyły, ma tak któraś z was? [emoji50]
A co do objawów u mnie doszły widoczne żyły na piersiach i brzuchu! Wczoraj wieczorem dopiero zauwazylam że po bokach przy kościach biodrowych z obu stron widać żyły, ma tak któraś z was? [emoji50]
Hej dziewczyny Jak tam? Ja jutro mam wizytę, jest u mnie 5+5 i martwie się że nic nie zobaczymy.
Mała.czarna
Pęcherzyk bedzie na pewno czy cos wiecej bedzie juz widac to sie okaze ale trzymam kciukiHej dziewczyny Jak tam? Ja jutro mam wizytę, jest u mnie 5+5 i martwie się że nic nie zobaczymy.
Domi_Polka
Co do przejścia na fb lub zamknięta grupę. Z doświadczenia powiem, ze lepiej jeszcze tu zostać na otwartym. Będą dochodziły nowe dziewczyny, a i tu można być trochę anonimowym. My grudniowki sprzed kilku lat na fb poszłyśmy po narodzinach dopiero
Zastanawiam się nad betą i w sumie nie wiem czy robić czy nie.
z jakich aplikacji na telefonie korzystacie? Mi różnie wyliczają tydzień ciąży i nie wiem która aplikacja dobrze liczy...
Zrobiłam dziewczyny Test rano, żeby się upewnić . Wrzucam zdjęcie - zaczynam się cieszyć i dziś w nocy już spać nie mogłam. Tyle myśli w głowie !!!
z jakich aplikacji na telefonie korzystacie? Mi różnie wyliczają tydzień ciąży i nie wiem która aplikacja dobrze liczy...
Zrobiłam dziewczyny Test rano, żeby się upewnić . Wrzucam zdjęcie - zaczynam się cieszyć i dziś w nocy już spać nie mogłam. Tyle myśli w głowie !!!
Załączniki
Dzej.zi
Bardzo ładne kreski [emoji3590]
Ja bym poszła na bete dla pewności, ale jeśli chcesz już robić to najlepiej powtórzyć po 48h by sprawdzić przyrost. [emoji85]
Co do aplikacji używam ciąża +.
Ja bym poszła na bete dla pewności, ale jeśli chcesz już robić to najlepiej powtórzyć po 48h by sprawdzić przyrost. [emoji85]
Co do aplikacji używam ciąża +.
Co do przejścia na fb lub zamknięta grupę. Z doświadczenia powiem, ze lepiej jeszcze tu zostać na otwartym. Będą dochodziły nowe dziewczyny, a i tu można być trochę anonimowym. My grudniowki sprzed kilku lat na fb poszłyśmy po narodzinach dopiero [emoji23]
Mała.czarna
Nooo kreski az milo! ❤Co do przejścia na fb lub zamknięta grupę. Z doświadczenia powiem, ze lepiej jeszcze tu zostać na otwartym. Będą dochodziły nowe dziewczyny, a i tu można być trochę anonimowym. My grudniowki sprzed kilku lat na fb poszłyśmy po narodzinach dopiero
Mała.czarna
Kurde moj wychodzil do pracy i juz mnie obudzil a ja ide na 9 na paznokcie i nie oplaca mi sie isc spac juz ale za to obiad mam jeszcze z wczoraj wiec jak wroce z pięknymi paznokciami to ide spac jak nic
Dzej.zi
Mnie mój o 5:30 obudził i też juz zasnąć nie mogę. Ale pewnie w ciągu dnia nadrobię drzemkami [emoji23]
Kurde moj wychodzil do pracy i juz mnie obudzil a ja ide na 9 na paznokcie i nie oplaca mi sie isc spac juz [emoji51] ale za to obiad mam jeszcze z wczoraj wiec jak wroce z pięknymi paznokciami to ide spac jak nic [emoji23][emoji23]
reklama
Mała.czarna
To jest piekne a moj tez lubi sobie strzelic drzemke po obiedzie ze wczoraj spalismy 3 hMnie mój o 5:30 obudził i też juz zasnąć nie mogę. Ale pewnie w ciągu dnia nadrobię drzemkami [emoji23]