Kasienka34
Fanka BB :)
Czy Wasze maluchy tez drapaly gryzly i ciagnely za włosy...bo moja mala to tak mnie cisgnie za wlosy pomimo ze spiete ze masakra...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja miała okres że mnie gryzła po kolanach. I sprawiało jej to niezwykła radość. Przestała jak zaczęłam ubierać długie spodnie. Jak coś takiego robi to staram się odwrócić jej uwagę na coś innego. Bo jak mówię że nie wolno to się cieszy i powtarzaCzy Wasze maluchy tez drapaly gryzly i ciagnely za włosy...bo moja mala to tak mnie cisgnie za wlosy pomimo ze spiete ze masakra...
Tez tak robii gratulacje ja rowniez jestem w ciazy w 5 miesiącu a mala skonczyla w czerwcu roczekDziewczyny, mam jeszcze nowinę. Jestem w ciąży będziemy mieć drugie dziecko. Różnica wieku wyjdzie dokładnie 23 miesiące
W ktorym jestes tygodniu badz miesiącu?Dziewczyny, mam jeszcze nowinę. Jestem w ciąży będziemy mieć drugie dziecko. Różnica wieku wyjdzie dokładnie 23 miesiące
Gratulacje to nas czeka niemałe wyzwanieTez tak robii gratulacje ja rowniez jestem w ciazy w 5 miesiącu a mala skonczyla w czerwcu roczek
Ja dopiero początek, 5 tydzieńW ktorym jestes tygodniu badz miesiącu?
Oj nawet nie wiesz jak duze na sama mysl sie raduje i stresuje teraz juz nie jest latwo a brzuszek rośnie a jeszcze nikogo do pomocy ...Gratulacje to nas czeka niemałe wyzwanie
Ja też się bardzo cieszę. Marzyłam o różnicy dwa lata Niestety też nie mam nikogo do pomocy. Dziadkowie są daleko a drudzy pracują. Cieszę się że mała chodzi do żłobka to może jakoś to będzie. A znasz już płeć?Oj nawet nie wiesz jak duze na sama mysl sie raduje i stresuje teraz juz nie jest latwo a brzuszek rośnie a jeszcze nikogo do pomocy ...
Kolejna dziewczynkaJa też się bardzo cieszę. Marzyłam o różnicy dwa lata Niestety też nie mam nikogo do pomocy. Dziadkowie są daleko a drudzy pracują. Cieszę się że mała chodzi do żłobka to może jakoś to będzie. A znasz już płeć?