reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Vingag dobrze zrobiłaś biorąc wolne. Tak jak dziewczyny piszą teraz należy być egoistką.
Kamila rozumiem co czujesz. My staramy się od grudnia, co prawda w tym czasie jedno poronienie. Ale przy staraniach to ja za każdym razem czułam że teraz na pewno zaskoczyłam 😅 widząc biel na teście było ogromne rozczarowanie, płacz i cały tydzień okresowy do dup... Ogólnie.
W tym cyklu tydzień przed terminem @ śmierdziały mi chusteczki nawilżone kupa niemowlaka 🙈 nie mogłam wytrzymać aż haha 😅 i płakałam do mojego że ja na głowę dostałam, że ja już mam ciążę urojona i skończę w psychiatryku 🙈 po 4 dniach zrobiłam test o 3 nadranem bo miałam sen i były 2 krechy. Chyba cały blok słyszał jak się darłam ze szczęścia 😅🙈
A teraz znów przyszedł lek.

Margolcia mi na mdłości pomagał 2 trymestr haha😅😅 a przez pierwszy zawsze jest mi ciężko

reklama
Vingag dobrze zrobiłaś biorąc wolne. Tak jak dziewczyny piszą teraz należy być egoistką.
Kamila rozumiem co czujesz. My staramy się od grudnia, co prawda w tym czasie jedno poronienie. Ale przy staraniach to ja za każdym razem czułam że teraz na pewno zaskoczyłam 😅 widząc biel na teście było ogromne rozczarowanie, płacz i cały tydzień okresowy do dup... Ogólnie.
W tym cyklu tydzień przed terminem @ śmierdziały mi chusteczki nawilżone kupa niemowlaka 🙈 nie mogłam wytrzymać aż haha 😅 i płakałam do mojego że ja na głowę dostałam, że ja już mam ciążę urojona i skończę w psychiatryku 🙈 po 4 dniach zrobiłam test o 3 nadranem bo miałam sen i były 2 krechy. Chyba cały blok słyszał jak się darłam ze szczęścia 😅🙈
A teraz znów przyszedł lek.

Margolcia mi na mdłości pomagał 2 trymestr haha😅😅 a przez pierwszy zawsze jest mi ciężko

W pierwszej ciąży miałam mdłości w nocy- pomagało zjedzenie danonka

Teraz już nie mam żadnego pomysłu...ja mam nawet odruch wymiotny jak myślę o słodyczach🤭🤭 ale mięsko z KFC to bym sobie wciągnęła😍🤭

Dziewczyny czy któraś z was miała może ból jajnika tak że aż promieniowało do kolana? Czy to normalne czy jest się czym niepokoić? W pierwszej ciąży nie miałam teoretycznie żadnych objawów do 10 tc.

reklama
Do góry