reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Jutro i w poniedziałek mam zmiany po 12 godzin w pracy i napisałam do szefa, żeby kogoś za mnie postawił - ósemka dalej mi wychodzi, mam biegunkę, mdłości i za cholerę nie dam rady wysiedzieć. na pewno będę miała z tego tytułu problemy, bo u nas l4 to zawsze wielki problem, zwłaszcza w weekend. zadzwonię w poniedziałek do rodzinnego i poproszę o zwolnienie z data wsteczna, bo naprawdę nie dam rady, zwłaszcza z tym zębem, muszę odpocząć i trochę się zregenerować. napisałam do szefa SMS i zobaczę co odpisze, chociaż pewnie nic przyjemnego...

Jutro i w poniedziałek mam zmiany po 12 godzin w pracy i napisałam do szefa, żeby kogoś za mnie postawił - ósemka dalej mi wychodzi, mam biegunkę, mdłości i za cholerę nie dam rady wysiedzieć. na pewno będę miała z tego tytułu problemy, bo u nas l4 to zawsze wielki problem, zwłaszcza w weekend. zadzwonię w poniedziałek do rodzinnego i poproszę o zwolnienie z data wsteczna, bo naprawdę nie dam rady, zwłaszcza z tym zębem, muszę odpocząć i trochę się zregenerować. napisałam do szefa SMS i zobaczę co odpisze, chociaż pewnie nic przyjemnego...
Masz umowe o prace normalnie rozumiem? Znam to mialam to w poprzedniej pracy. Ale nie przejmuj sie dziecko jest najwazniejsze teraz. A szef bedzie musial przezyc albo sam stanac :)

Masz umowe o prace normalnie rozumiem? Znam to mialam to w poprzedniej pracy. Ale nie przejmuj sie dziecko jest najwazniejsze teraz. A szef bedzie musial przezyc albo sam stanac :)
Oj, moj szef absolutnie nie stanie osobiście,, a każde zwolnienie to obraża majestatu. Ale ja pracuje w kantorze przy pieniądzach, jak się w takim stanie pomylę, to będę musiała oddać niestety z właśnie kieszeni - więc trudno, muszę byc czasem egoistką...

Oj, moj szef absolutnie nie stanie osobiście,, a każde zwolnienie to obraża majestatu. Ale ja pracuje w kantorze przy pieniądzach, jak się w takim stanie pomylę, to będę musiała oddać niestety z właśnie kieszeni - więc trudno, muszę byc czasem egoistką...
Alez oczywiscie! Rozumiem Cie doskonale bo moje zatoki zawalilam wlasnie wtedy kiedy w bylej pracy balam sie isc na l4 i przechodzialm chorobe tak ze zrobilo sie z tego zapalenie zatok z którym bujam sie do dzis 😑

Gratuluje kolejnych 2 kresek! :)

Vingag, dobrze robisz. A szef moze sie fochac, a wszelkie zarzuty niech kieruje do tworcow kodeksu pracy :)

Mnie dzis z kolei bardzo boli glowa.. ostatni raz bolala mnie dzien przed owulacja i potem tydzien po. teraz bol jest podobny, wiec pewnie znowu hormony..

reklama
No to jak juz prawie każda z nas cos boli to mnie w sumie od początku ciazy momentami jakby łapie kolka po prawej stronie i trochę mi to idzie na plecy. Tylko jak coś porobie, dluzszy spacer, stanie, dźwignięcie. Kto tak ma/mial?? Juz czytam o różnych kółkach i dr Google mnie martwi😅😅😅

Do góry