Ariszka
Fanka BB :)
Super❤Hejka, mam pierwszą bete, niewielka ale jest 54.4 [emoji854]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super❤Hejka, mam pierwszą bete, niewielka ale jest 54.4 [emoji854]
Bądź najwieksza egoistka jaka sie tylko da. A ten szef niech sobie sam pilnuje interesu skoro taki mądry.Oj, moj szef absolutnie nie stanie osobiście,, a każde zwolnienie to obraża majestatu. Ale ja pracuje w kantorze przy pieniądzach, jak się w takim stanie pomylę, to będę musiała oddać niestety z właśnie kieszeni - więc trudno, muszę byc czasem egoistką...
Mnie tez bardziej bola z samego rana, potem troche spokoju i na wieczór sie zaczynaMnie też raz bolą piersi mniej a raz więcej ale na logikę sobie tłumacze to tak, że są wyrzuty progesteronu i jak jest wyrzut to wtedy bardziej bolą, a jak go nie ma to mniej bolą
Tak!!Dziewczyny okres spóźnia mi się 2 dzień, dzisiaj po raz pierwszy w życiu zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny???
Super AgaHejka, mam pierwszą bete, niewielka ale jest 54.4 [emoji854]
Mi pomagała herbata z imbirem, migdałyCo skutecznego na mega mdłości?
Od 3 rano- gardło zdrętwiałe
Miałam dzisiaj może 2 godziny spokoju
Staramy sie 5 cykl...z tym ze mam juz dzieci ale z nimi jakos szybko bylo w sensie ze przy drugim cyklu bylam juz w ciazy..a tutaj jednak troszke dluzej ale tez jestem po konizacji szyjki maz moj tez bierze od jakiegos czasu leki wiec to moze miec duzy wplyw ale nie poddajemy sie ))Długo się starasz?
A dzis jeszcze tak mnie kluje lewy jajnik na przemian z prawym ...hmmm wiec moze juz sie tam cos dzieje fajnegoDługo się starasz?