Mała.czarna
Fanka BB :)
Tak, gratulacjeDziewczyny okres spóźnia mi się 2 dzień, dzisiaj po raz pierwszy w życiu zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, gratulacjeDziewczyny okres spóźnia mi się 2 dzień, dzisiaj po raz pierwszy w życiu zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny???
Cześć mi według aplikacji wychodzi na termin 6.06 2021. Zrobiłam 3 testy pozytywne beta teraz 1370 czy to prawidłowa norma na 6tydz ciąży?
Mam na koncie jedną stratę i nie będę ukrywać boję się powtórki [emoji17]
Testy pozytywne [emoji254]
NieTwoje???
Nie [emoji2356][emoji23][emoji23][emoji23]
W lesie byłam iurwalo przez zasięg resztę [emoji23]
nie przejmuj sie, mnie od tygodnia raz bolą, a raz w ogóle, więc to chyba żaden wyznacznik. dziś ciężko mi cokolwiek zjesc, bo mam wrażenie że wszystko staje mi w gardleKurde mnie dzis nie bola tak sutki juz jak wczoraj juz sobie wkrecam ze to zle
Kurde mnie dzis nie bola tak sutki juz jak wczoraj juz sobie wkrecam ze to zle
Zazdrosze ja nie mam apetytu w ogoleJa też dwa dni nie czułam piersi ale od wczoraj to aż mi żyły widać .. Ja cały czas go czuje czuje też brzuch, w jeansach mi ciasno i musialam w dresy wskoczyć boję się co będzie dalej [emoji85] ale chyba za bardzo się objadłam [emoji23]