reklama
Oj tam oj tam [emoji6]
A ja chyba pomyliłam się [emoji6][emoji848]
Właśnie przeczytałam skutki uboczne globulek które biorę od poniedziałku i jest tam dziwny posmak w ustach i suchość
Mała.czarna
Fanka BB :)
A ja wlasnie wracam z moim ze spaceru po lesie Dotlenilam się troche a teraz po drodze slaba kawka u babciJak sobota Wam mija ? moj chłop pojechał na grzyby z całą swoją rodziną, której ściemnił że mnie nie ma bo odnowiła mi się kontuzja kolana wziełam sie za sprzątanie, pranie itp. A później biorę się za gotowanie dobrego obiadu
Ariszka
Ja tez wlasnie słabiutka kawa i to w dodatku pół na pół z mleczkiem, na co moj narzeczony: "Kawa? A co z dzieckiem?"A ja wlasnie wracam z moim ze spaceru po lesie Dotlenilam się troche a teraz po drodze slaba kawka u babci
Mała.czarna
Hahahha kawke jedna mozna jeszcze jak masz slabsze cisnienie ale mi jest taka kwasna ze nie jestem w stanie jej wypicJa tez wlasnie słabiutka kawa i to w dodatku pół na pół z mleczkiem, na co moj narzeczony: "Kawa? A co z dzieckiem?"
Harley
Aktywna w BB
Tak, gratulujemyDziewczyny okres spóźnia mi się 2 dzień, dzisiaj po raz pierwszy w życiu zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny???
Powtórz betę i sprawdź przyrost, ale wynik wydaje się wysoki jedynie zastanawia mnie jak 6 tc? Ja mam termin na 11.06 A dzisiaj dopiero 4+1 [emoji16]Cześć mi według aplikacji wychodzi na termin 6.06 2021. Zrobiłam 3 testy pozytywne beta teraz 1370 czy to prawidłowa norma na 6tydz ciąży?
Mam na koncie jedną stratę i nie będę ukrywać boję się powtórki [emoji17]
reklama
Dzej.zi
Piękne kreski!!! Gratulacje [emoji3590]
Dziewczyny okres spóźnia mi się 2 dzień, dzisiaj po raz pierwszy w życiu zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny???