reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Jak sobota Wam mija ? :) moj chłop pojechał na grzyby z całą swoją rodziną, której ściemnił że mnie nie ma bo odnowiła mi się kontuzja kolana 😅 wziełam sie za sprzątanie, pranie itp. A później biorę się za gotowanie dobrego obiadu 😊
A ja wlasnie wracam z moim ze spaceru po lesie :) Dotlenilam się troche :) a teraz po drodze slaba kawka u babci :)

Dziewczyny okres spóźnia mi się 2 dzień, dzisiaj po raz pierwszy w życiu zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny???

Załączniki

• 20201003_133405.jpg
    20201003_133405.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 71
Cześć mi według aplikacji wychodzi na termin 6.06 2021. Zrobiłam 3 testy pozytywne beta teraz 1370 czy to prawidłowa norma na 6tydz ciąży?
Mam na koncie jedną stratę i nie będę ukrywać boję się powtórki 😔

Załączniki

• 20200928_192148.jpg
    20200928_192148.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 70
Cześć mi według aplikacji wychodzi na termin 6.06 2021. Zrobiłam 3 testy pozytywne beta teraz 1370 czy to prawidłowa norma na 6tydz ciąży?
Mam na koncie jedną stratę i nie będę ukrywać boję się powtórki [emoji17]
Powtórz betę i sprawdź przyrost, ale wynik wydaje się wysoki :) jedynie zastanawia mnie jak 6 tc? Ja mam termin na 11.06 A dzisiaj dopiero 4+1 [emoji16]

reklama
Do góry