reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

hej ja znowu tak późno hehe normalka u mnie caly dzień zawsze zajęty wieczorami mogę odsapnąć. Wiecie co dziś zauważyłam że moje mdłości nasilają się po zażyciu witaminki dla mam ja stosuję falvit mama i zawsze jak brałam mdliło mnie ostatnio zrobiłam test i nie brałam przez kilka dni i było ok a dzis przed południem wziełam , pomyślałam ze juz mdłości minęły a tu po 20 minutach tak zwracałam że od początku ciąży tak nie miałam masakra. Już nie biorę więcej ich i czytałam też że nieraz tak właśnie jest po witaminach.

reklama
Dzień dobry :-) oooo widzę imiona he he,więc u nas pomysł dla dziewczynki to Kornelia,Klaudia (i chyba to imie by już zostało), Maja,Zosia,a dla chłopca póki co jest tylko Franek :-) a śniło mi się dziś,że urodziłam dziewczynkę czyli pewnie będzie chłopak :-)

Fiolka w zasadzie już mogłoby ci przechodzić... Biedna :(
Ja mam podły nastrój no w domu ciche dni. Przykro...

Gabi ja byłam przygotowana bo pierwsza ciąża męczyła mnie do 15tygodnia około a dopiero w 20miałam naprawdę dobre samopoczucie. Tym razem łudziłam się że może będzie lepiej a jest dużo gorzej:( koszmar żadnej ciąży już

Dziewczyny ja w pierwszej ciąży to nie czułam że jestem w ciąży. .. na początku tylko spalam popołudniami. A teraz mdłości ból głowy i chodzę spać o 21. ;) ale warto... już nie mogę się doczekać czerwca... teraz te dni tak wolno mijaja:(

Dzien dobry dziewczyny, mi sie dzisiaj snilo ze urodzilam chlopca:)) rano dopadl mnie stres czy wszystko jestcok bo ja wogole nic nie czuje, zero objawow, czy ktoras tez tak ma ze czuje sie calkiem normalnie??

reklama
Jo ja tak mam ;) w pierwszej ciąży dramat a teraz jak młody bóg ;) gdyby nie spory brzuch to bym się zamartwiała ale skoro brzuchol rosnie :)

Do góry