reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

hej ja znowu tak późno hehe normalka u mnie caly dzień zawsze zajęty wieczorami mogę odsapnąć. Wiecie co dziś zauważyłam że moje mdłości nasilają się po zażyciu witaminki dla mam ja stosuję falvit mama i zawsze jak brałam mdliło mnie ostatnio zrobiłam test i nie brałam przez kilka dni i było ok a dzis przed południem wziełam , pomyślałam ze juz mdłości minęły a tu po 20 minutach tak zwracałam że od początku ciąży tak nie miałam masakra. Już nie biorę więcej ich i czytałam też że nieraz tak właśnie jest po witaminach.

reklama
Dzień dobry :-) oooo widzę imiona he he,więc u nas pomysł dla dziewczynki to Kornelia,Klaudia (i chyba to imie by już zostało), Maja,Zosia,a dla chłopca póki co jest tylko Franek :-) a śniło mi się dziś,że urodziłam dziewczynkę czyli pewnie będzie chłopak :-)

Fiolka w zasadzie już mogłoby ci przechodzić... Biedna :(
Ja mam podły nastrój no w domu ciche dni. Przykro...

Gabi ja byłam przygotowana bo pierwsza ciąża męczyła mnie do 15tygodnia około a dopiero w 20miałam naprawdę dobre samopoczucie. Tym razem łudziłam się że może będzie lepiej a jest dużo gorzej:( koszmar żadnej ciąży już

Dziewczyny ja w pierwszej ciąży to nie czułam że jestem w ciąży. .. na początku tylko spalam popołudniami. A teraz mdłości ból głowy i chodzę spać o 21. ;) ale warto... już nie mogę się doczekać czerwca... teraz te dni tak wolno mijaja:(

Dzien dobry dziewczyny, mi sie dzisiaj snilo ze urodzilam chlopca:)) rano dopadl mnie stres czy wszystko jestcok bo ja wogole nic nie czuje, zero objawow, czy ktoras tez tak ma ze czuje sie calkiem normalnie??

reklama
Jo ja tak mam ;) w pierwszej ciąży dramat a teraz jak młody bóg ;) gdyby nie spory brzuch to bym się zamartwiała ale skoro brzuchol rosnie :)

Do góry