reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Marusia myslalysmy;) już nawet kiedyś o tym rozmawiałyśmy.

U mnie narazie Mikołaj, ogólnie mam problem bo męskie imiona jakoś do mnie nie przemawiają.

PaulinaT Moja siostra jest w podobnej sytuacji. Ma tylko dwa malutkie pokoje z mini otwarta kuchnia i do tego wielkiego psa goldena. Mieszkanie na kredyt... chcieli szybciej splacic kredyt i kupic cos wiekszego... ale wiadomo jak teraz jest. Na pewno nie zdaza z przeprowadzka przed narodzinami dziecka.

A tak wogole to ja i moja siostra chcemy takie dostawiane lozeczko do naszego. Zajmuje malo miejsca i jest bardzo praktyczne jak sie karmi piersia w nocy. Inaczej nawet nie wyobrazam sobie. Na pewno bede czula sie bezpieczniej jak bedzie z nami w pokoju spalo. To prawda, ze na poczatku nie wiele potrzeba. Na innym forum poczytuje czasem watek: rzeczy zbedne dla niemowlaka :-D. Poza tym ja jestem rocznik 79, to wtedy chyba moi rodzice musieli niezle kombinowac :tak:.

Judy38 nasze mieszkanie tez stalo tyle puste a raczej sluzylo za rupieciarnie...Nikt go nie remontowal od 20 lat. Nalezalo wczesniej do moich tesciow ale to juz inna historia. Moj maz ze wzgledow sentymentalnych nie chcial sie nigdzie indziej zadomowic. Tu dorastal i tu chce zalozyc rodzine. Takiego mam romantyka w domu :-D. Nawet do tego samego przedszkola do ktorego on chodzil chcemy wyslac dzidziusia.

Dziewczyny ja dzis mam dobry dzien. Mimo nieprzespanej nocy. Zero mdlosci. Wykorzystalam sily na zakupy. Pogoda brzydka ale w sklepach juz tak ladnie swiatecznie. :-)

reklama
Happy79 no niestety trzeba sobie jakoś radzić z tym że ten nasz mały pokój jest pokojem przejściowym do kuchni i serio nie ma gdzie tam łóżeczka wstawić chyba trzeba będzie ze stolika zrezygnować. Ale wtedy nie będzie gdzie jeść. Ja ogólnie zawsze mieszkałam w domku także ciężko mi się jest zmieścić na takim metrazu:):) hehe

Do góry