reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Jo79 ja wymiotowałam strasznie ale koło 10 tygodnia przeszło i zmęczenie teraz nie czuje nic poza okropnymi bólami głowy ale to mnie męczyło i przed ciąża

Jo u mnie też zero objawów. Nawet się ginowi żalilam, że może chociaż ból piersi. ..patrzył jak na wariatke ;)

Niestety syn mi sprzedał chorobę więc i tak zdycham.

Ja mam bardzo delikatne mdłości nie powodujące wymiotow wiec nie mam co narzekać. Tylko bardziej zmeczona jestem bo mam energicznego 2latka w domu a poprzednio to moglam sie wylegiwac całymi dniami ;)

Wczoraj udalo nam sie okazyjnie kupić łóżeczko drewniane z szufladą za 150zl bo pani zlikwidowala sklep dziecięcy i sprzedawala po cenach producenta. Michaś mial pożyczone łóżeczko od znajomych ktorym je juz dawno zwróciliśmy bo też urodzilo im sie dziecko w międzyczasie. Teraz ten maly w nim spi a my i tak musielibyśmy kupić.

To i ja się pochwalę zakupem. Po starszej córce miałam wózek spacerowy Jane. Stan super, ale brakowało mi gondoli. A że allegro podpowiada fantastyczne okazje to kupiłam dosłownie w perfekcyjnym stanie I za 130zl.

Mam wszystko po córce. Wózek, mebelki, ubranka no dosłownie wszystko. Ona ma rok to wszystko jest w mega dobrym stanie. Jeśli będzie chłopak to jedynie dokupię bardziej męskich ciuszków ;) wózek szaro- czerwony więc płeć obojętna. Jedynie starszej córce kupimy nowe mebelki i dostanie swój pokój. Maluch nawet ma masę zabawek więc jego wyprawka nas prawie nic nie będzie kosztowała.

Ja czekam jak allegro bedzie wysylalo za granice, bo siostra w tej fimie pracuje :-p.
Dla mnie chyba najgorzej bedzie z wyborem wozka.
Mi po wczorajszym lepszym dniu znow niedobrze, slabo i wymiotowalam :sorry: a teraz leze sobie pod kocykiem i odpoczywam, chata wolna wiec nadrabiam zaleglosci w czytaniu. Wlaczylam sobie tez muzyke relaksujaca dla kobiet w ciazy na youtubie :-D.... wczesniej sluchalabym tylo rocka ;-).

reklama
Wózek kupiłam w Pl bo tu drogie i popularne są czarne, olbrzymie gondole w starym stylu. Dziecko mieści się w tym nawet do 3 lat. A ja chciałam lekki, skrętny wózek i padło na polskie Tako. Wózek nie był drogi, wszystko co trzeba ma, nie psuje się tylko kosz na zakupy w wersji spacerowej ciężko dostępny.

Do góry