reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Jo79 ja wymiotowałam strasznie ale koło 10 tygodnia przeszło i zmęczenie teraz nie czuje nic poza okropnymi bólami głowy ale to mnie męczyło i przed ciąża

Jo u mnie też zero objawów. Nawet się ginowi żalilam, że może chociaż ból piersi. ..patrzył jak na wariatke ;)

Niestety syn mi sprzedał chorobę więc i tak zdycham.

Ja mam bardzo delikatne mdłości nie powodujące wymiotow wiec nie mam co narzekać. Tylko bardziej zmeczona jestem bo mam energicznego 2latka w domu a poprzednio to moglam sie wylegiwac całymi dniami ;)

Wczoraj udalo nam sie okazyjnie kupić łóżeczko drewniane z szufladą za 150zl bo pani zlikwidowala sklep dziecięcy i sprzedawala po cenach producenta. Michaś mial pożyczone łóżeczko od znajomych ktorym je juz dawno zwróciliśmy bo też urodzilo im sie dziecko w międzyczasie. Teraz ten maly w nim spi a my i tak musielibyśmy kupić.

To i ja się pochwalę zakupem. Po starszej córce miałam wózek spacerowy Jane. Stan super, ale brakowało mi gondoli. A że allegro podpowiada fantastyczne okazje to kupiłam dosłownie w perfekcyjnym stanie I za 130zl.

Mam wszystko po córce. Wózek, mebelki, ubranka no dosłownie wszystko. Ona ma rok to wszystko jest w mega dobrym stanie. Jeśli będzie chłopak to jedynie dokupię bardziej męskich ciuszków ;) wózek szaro- czerwony więc płeć obojętna. Jedynie starszej córce kupimy nowe mebelki i dostanie swój pokój. Maluch nawet ma masę zabawek więc jego wyprawka nas prawie nic nie będzie kosztowała.

Ja czekam jak allegro bedzie wysylalo za granice, bo siostra w tej fimie pracuje :-p.
Dla mnie chyba najgorzej bedzie z wyborem wozka.
Mi po wczorajszym lepszym dniu znow niedobrze, slabo i wymiotowalam :sorry: a teraz leze sobie pod kocykiem i odpoczywam, chata wolna wiec nadrabiam zaleglosci w czytaniu. Wlaczylam sobie tez muzyke relaksujaca dla kobiet w ciazy na youtubie :-D.... wczesniej sluchalabym tylo rocka ;-).

reklama
Wózek kupiłam w Pl bo tu drogie i popularne są czarne, olbrzymie gondole w starym stylu. Dziecko mieści się w tym nawet do 3 lat. A ja chciałam lekki, skrętny wózek i padło na polskie Tako. Wózek nie był drogi, wszystko co trzeba ma, nie psuje się tylko kosz na zakupy w wersji spacerowej ciężko dostępny.

Do góry