reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
AsiaSzw gratuluje :-)
Anio0 10 dni szybko zleci... ja na kolejna czekam do 24 listopada. Wtedy powinnam dostac potwierdzenie ciazy. :-)

Galaxia dzięki :*:* Udało się chyba z suwaczkiem.

w57v9n73p3grfa6i.png

Paulinka, super. Sliczny suwaczek :-)
Jagodko sily duzo :-*
Asia super ze serduszko bylo :-)

Ja mam dopiero wizyte 20 listopada. To bedzie 12 tydzien i chce poprosic polozna o badanie usg, zeby sprawdzila czy sa nieprawidlowosci. Jesli sie nie uda to musze pokombinowac prywatnie. W PL bylo latwiej z tym wszystkim :-)

AsiaSzw ogromne gratulacje! Bardzo dobre wieści :)

Jagódka dalej mocno trzymam kciuki! Trzymaj się i daj znać jutro.

U mnie młody zasnął na drzemkę, a wszyscy w domu z nim ;) jeszcze śpi, więc pora się ogarnąć i zmykamy na spacer na cmentarz.

My też zmykamy, bo Ala i tak odmówiła drzemki :confused2:
Potem obiad u rodziców i ogłoszenie nowiny :-)
Poszalałam z suwakami, wreszcie się udało- musiałam stary suwaczek wywalić całkiem, to on był problemem.

To ja Wam powiem śmieszną rzecz. Moj 2latek nie chce oglądać bajek natomiast z wielką pasją ogląda msze św. :D musimy mu nagrywac jak leci w tvp w niedziele bo potem codziennie od 6 rano woła zeby mu włączyć. Na dodatek kopiuje gesty ksiedza, majestatycznie rozklada rece i mowi "Pan z Wami", klęka, bije pokłony itp ;) normalnie szał:D tylko czekam az na tace zacznie zbierac ;) a mnie z kolei dzis tak sie slabo w kosciele zrobilo ze musialam usiąść bo juz mialam mroczki przed oczami :/

Wizytę mam niebawem bo 10.11 ale to wizyta bez usg :( i i tak się niczego nie dowiem. Serduszko już widziałam ale przestało mnie mdlić i tylko piersi pobolewają. Ostatnią ciąże rzygałam jak kot i teraz ten brak mdłości mnie zastanawia.

reklama
Hehe mama_ka czyżby ksiądz Ci rósł? :-)

Judy38 ja też nie lubi wizyt bez usg. Ja ostatnia ciążę przeszłam bezobjawowo a teraz mdłości się skończyły, jajniki już nie ciągną tylko piersi bolą

Do góry