reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
AsiaSzw gratuluje :-)
Anio0 10 dni szybko zleci... ja na kolejna czekam do 24 listopada. Wtedy powinnam dostac potwierdzenie ciazy. :-)

Galaxia dzięki :*:* Udało się chyba z suwaczkiem.

w57v9n73p3grfa6i.png

Paulinka, super. Sliczny suwaczek :-)
Jagodko sily duzo :-*
Asia super ze serduszko bylo :-)

Ja mam dopiero wizyte 20 listopada. To bedzie 12 tydzien i chce poprosic polozna o badanie usg, zeby sprawdzila czy sa nieprawidlowosci. Jesli sie nie uda to musze pokombinowac prywatnie. W PL bylo latwiej z tym wszystkim :-)

AsiaSzw ogromne gratulacje! Bardzo dobre wieści :)

Jagódka dalej mocno trzymam kciuki! Trzymaj się i daj znać jutro.

U mnie młody zasnął na drzemkę, a wszyscy w domu z nim ;) jeszcze śpi, więc pora się ogarnąć i zmykamy na spacer na cmentarz.

My też zmykamy, bo Ala i tak odmówiła drzemki :confused2:
Potem obiad u rodziców i ogłoszenie nowiny :-)
Poszalałam z suwakami, wreszcie się udało- musiałam stary suwaczek wywalić całkiem, to on był problemem.

To ja Wam powiem śmieszną rzecz. Moj 2latek nie chce oglądać bajek natomiast z wielką pasją ogląda msze św. :D musimy mu nagrywac jak leci w tvp w niedziele bo potem codziennie od 6 rano woła zeby mu włączyć. Na dodatek kopiuje gesty ksiedza, majestatycznie rozklada rece i mowi "Pan z Wami", klęka, bije pokłony itp ;) normalnie szał:D tylko czekam az na tace zacznie zbierac ;) a mnie z kolei dzis tak sie slabo w kosciele zrobilo ze musialam usiąść bo juz mialam mroczki przed oczami :/

Wizytę mam niebawem bo 10.11 ale to wizyta bez usg :( i i tak się niczego nie dowiem. Serduszko już widziałam ale przestało mnie mdlić i tylko piersi pobolewają. Ostatnią ciąże rzygałam jak kot i teraz ten brak mdłości mnie zastanawia.

reklama
Hehe mama_ka czyżby ksiądz Ci rósł? :-)

Judy38 ja też nie lubi wizyt bez usg. Ja ostatnia ciążę przeszłam bezobjawowo a teraz mdłości się skończyły, jajniki już nie ciągną tylko piersi bolą

Do góry