reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Moja starsza jeszcze bajek nie ogląda.
Wyprawki też nie kupuje , wózek, ubranka a nawet zapas butelek, smoczków itp mam po córce. Jedynie muszę dokupić parę chłopięcych rzeczy jeśli będzie chłopak ;) moja starsza dostanie swój pokój i nowe mebelki a maluch dostanie po niej. Nie zużyte bo ona ma dopiero rok to jeszcze nie zniszczyła nic ;)
Gratuluje serduszek :)
Ritnes oszczędzaj się. Niech mieszkanie brudem zarasta a ty się bycz i pozytywnie myśl :) &&& żeby krwiak w końcu znikł.

reklama
Bellina ma 2,5 roku prawie a że ja przez zawroty głowy co jakiś czas muszę poleżeć to się przyzwyczail. Ogląda godzinę rano i godzinę wieczorem

Bellina ma 2,5 roku prawie a że ja przez zawroty głowy co jakiś czas muszę poleżeć to się przyzwyczail. Ogląda godzinę rano i godzinę wieczorem

To patrząc na ilość w porównaniu z dziećmi znajomych jest ok ;-) Wydaje mi się też, że mając w domu TV, nie unikniesz. Chyba, że ktoś na prawdę ma tyle sił, że bawi się z dzieckiem cały czas :-p

jagódka co za historia!!! Mocne kciuki za Ciebie i maleństwo! Co dziś u Ciebie?

Gratuluję wszystkim czerwcóweczkom udanych wizyt i serduszek. Jak ja się nie mogę doczekać poniedziałku!

Badania będę robić jak w poprzedniej ciąży. Dokładne usg genetyczne i tyle. Pappa poprzednio nie robiłam.

Jeśli chodzi o objawy to wczoraj pierwszy raz miałam rzygawki. Zaczyna się :/ Dziś też zaliczyłam. W tamtej ciąży troszkę później spotkały mnie te "przyjemności". Ale tak mnie mdli cały dzień, że masakra. Muszę wypróbować te opaski. Dziewczyny, które używają, działa to coś? Opłaca się zamawiać?
Poprzednio też baaardzo bolały mnie piersi. A teraz nic.

Kotti, PaulinaT ciężkie decyzje za Wami i na pewno słuszne. Życzę Wam zdrowych maluszków i bezproblemowych ciąż! .I wszystkim czerwcóweczkom i sobie też życzę tego samego!

Galaxia mój syn ogląda bajki jak muszę mu robić inhalacje i jak obcinam mu paznokcie ;) czyli nie za często. Ale przyznaję, że zdarza mi się odpalić mu youtuba jak już tracę siły. Ale z pół godziny naraz dla niego to max.

A jakieś zakupy zacznę robić, jak poznam płeć maleństwa. Z tym, że praktycznie wszystko mamy, wręcz aż za dużo. Ale wiadomo jakieś nowe drobiazgi na pewno maluch dostanie. Mama zakupoholiczka nie wytrzyma ;)

A moj 2-latek bajek nie lubi i nie ogląda. A czasem bym chciala np o 6 rano wlaczyc tv i sobie chwile poleżeć.. Niestety probowalam juz roznych bajek. Dzis chwile patrzyl na Żółwika Sammy tak z 10min to juz sukces ;)
Wyprawke cała mam po Michałku. Niczego nie wyrzucalam ani nie oddawalam. A jeśli bedzie dziewczyna to tylko pare sztuk ubranek dokupie i już:)

Matko dziewczyny 80 postow caly dzien. Szok. Nie ukrywam ze nie nadrobie.

Jagodka trzymam kciuki kochana. Wszystko bedzie dobrze.

Ja poprosze kciuki jutro bo mam usg. Serduszkoooo pokaz sieeee

Do tego mega boli mnie gardlo no zalamka :(

Co do bajek to mój dwulatek dopiero niedawno sie przekonał. Przez miesiąc tolerowal tylko Reksia, w zeszłym tygodniu łaskawie dopuścił jeszcze pszczółke Maje ;)
Ale ogląda wieczorem jako "dobranocke" tylko.

Za to często każe sobie puszczac filmiki o krowach. Staje przy ipadzie i muczy :p to mi życie ratuje jak mam kryzys i muszę chwilę odpocząć

reklama
Cześć :-)
Galaxia, patrzę na Twój suwaczek, chyba mamy identyczny czas :-) OM 30.08.?
A ja nie mogę wstawić nowego suwaczka, jakiś błąd mi wywala.

Do góry