reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Anio0 ja też niestety bule ; ( a dokladniej juz jutro. słyszałam że np beta teraz kosztuje ponad stowe .. jakaś masakra

reklama
Beta HCG? :szok: ja płaciłam ok. 20-30 zł. Nie pamiętam dokładnie, bo razem z pakietem tarczycowym robiłam, ale za cztery badania zapłaciłam coś koło 80 zł. :)

Ja własnie bardzo bym chciała dziewczynkę, ale tylko imię dla chłopaka mi do głowy wpadło - Staś, po moim dziadku :-)

Ja biorę dziewczynkę pod uwagę i bedzie Amelia ale znając życie urodzę chłopca dla którego kompletnie nie mam pomysłu na imie [emoji12]

U nas nawet Igus sie chyba wizyty doczekac nie moze bo o 5 sie obudzil :) ale juz spi. A ja ide sie szykowac do gina. Ale mam stresa.
Dziewczyny podziwiam ja nnie jestem w stanie puki co myslec o plci ani o imionach. Moze po wizycie mi przejdzie ;)

reklama
Do góry