reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Dziewczyny, pisałam Wam wczoraj o tym, że moje objawy jakby zanikają... dzisiaj przestały mnie boleć piersi. Ściskam je bez żadnych problemów. Podbrzusza nie odczuwam już od 2-3 dni. Nagle nie czuję się już tak "ciążowo". Mogę się przeciągać bez bólu brzucha, co wcześniej było dla mnie niemożliwe. I mam dylemat - bety już sobie dzisiaj nie zdążę zrobić, bo muszę iść do pracy, do ginekologa się też nie umówię, bo wyjeżdżamy dzisiaj z M. na Wszystkich Świętych do rodziny, a wizytę mam dopiero zaplanowaną na 10.11. Oczywiście od razu zaczęłam przeczesywać internet w poszukiwaniu historii kobiet, które również nagle przestały odczuwać jakiekolwiek objawy ciąży. Niestety, dla większości z nich taka sytuacja była zwiastunem poronienia. :baffled: A jak u Was z objawami jest/było?

Kochana nie martw sie! Objawy kazda ma inne. Mnie dzisiaj bola piersi, wczoraj nie bolaly, wczoraj mnie mdlilo, dzisiaj zjadlam juz 4 kanapki! Stres jest gorszy od braku objawow :*

Ania wczoraj też miałam objawow mniej. Piersi nie bolały i nie mdliło mnie. Dziś piersi bolą ale nie mdli. Nie martw się. Dopóki nie boli cię podbrzusze i nie plamisz nie ma czego szukać poronienia na siłę. Wczoraj pare z nas miało taki nagły zanik objawow.

Cześć Dziewczyny
Lepiej późno niż później więc jesli jeszcze można dołączam do forum :)

I popieram przedmowczynie. Ja na początku się stresowalam bo zupełnie nie bolą mnie piersi (a w pierwszej ciąży był zakaz podchodzenia na metr) mdłości miałam moze ze 3 razy do tej pory. Tylko spać bym mógła non stop ;)
Wiec Aniu głowa do góry i miłego wyjazdu.

Ania nie martw sie ja już miałam kilka dni ze czułam sie normalnie a za 2 dni na kibelku wisialam ja np piersi wogole nie odczuwam wogole nie bolą Ani nie sa wrażliwe.
Tak jak Judy powiedziała dopóki nie plamisz nie masz co sie martwić

reklama
Mujer witaj Kochana. Ale fajnie widzieć tu kogoś znajomego :-)

Anio0 w zeszlym.tygodniu mialam do Kladnie to samo z piersiami. Tak je wysciskalam zmaltretowalam i nic zero.... żadnego bólu. A tak bardzo mnie bolaly od owulacji wlasciwie..... następnego ranka wstalam z nasilony bólem i pierwszy raz w życiu pomyslalam ze ten bol jest piękny :-) :-)

Dziewczyny ja z plamieniami narazie spokój. Cos mnie postraszylo ale duphaston będę brać w razie W. !!! Nie byla to ani krew ani nie bylo żadnego bólu ale nie spotka lam się z tym wczesniej wiec wystraszylam sie na Maxa :-(
Co do imion to ja wiem ze będę miala znowu chlopca wiec nazwę Go Borys :-)

Powiedzcię mi czy Wy tez czujecie ciągle podbrzusze czy tylko ja mam taka schize?

A co do kg w ciąży. W 1 przytylam jedyne 28 kg przy początkowych 58 kg i byla to dla mnie katorga.... 3 lata probowalam zrzucać. Zostalo mi 3 kg. Teraz mam zamiar przytyc maxymalnie 15! :-)

Do góry