reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Judy ja już jej mówiłam bo od początku tak to przechodzę. O kroplach nic nie mówiła podobno są jakieś leki ale ja nie chce nic brać w ciąży. Ba nigdy nie biorę leków bo nie choruje tylko te ciąże mnie tak męczą:/ za to gin mówiła o szpitalu ale co mi da kroplówka na chwilę

reklama
Też dużo wymiotowałam ale zazwyczaj do południa. Czasem po obiedzie ale ogólnie jeść dało radę, gorzej jak byłam głodna. Szkoda że tak się męczysz.

Cześć dziewczyny :)

Jestem dopiero co po teście z bladziochem w wyniku. Wizyta dopiero za jakiś czas. I mnóstwo strachu i obaw. Wg miesiączki termin coś koło 26 czerwca, ale obstawiam bliżej 29/30 patrząc na owu. A znając życie, to i lipcówką zostanę jeśli wszystko się uda.

Od razu mam pytanko. Jest tu może jakaś karmiąca mamusia?

Jagódka bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Ucieszyłam się widząc znajomą "twarz".

Bellina a o co chodzi z kamieniem? Ja mam staż 2.5 roku niedawno skończyliśmy a chciałam do 3lat.
mam znajomą która jest w ciąży i karmi roczniaka dość często

Fiolka no właśnie o karmienie w ciąży. Muszę wdrożyć się w temat :tak: i znaleźć przychylnego lekarza. Moja córka to mały cycoholik. Mało co je, choć po moim powrocie do pracy jest coraz to lepiej. Jednak popołudnia po żłobku i nocki to kosmos. A mnie piersi tak bolą, że oszaleć idzie :-p

Oj, nic mi o piersiach nie mówcie. Muszę się wybrać po nowe staniki, bo w żaden z obecnych się już nie mieszczę. Dla mnie to koszmar, bo normalnie noszę miseczkę G, a gdzie tu dalej z Dzidziusiem. Strach pomyśleć do jakiego rozmiaru dojdę :baffled:

reklama
No hej, Tarantina :) Będzie dobrze, więcej odpoczywaj!

Fiolka, też miałam dość w pierwszej ciąży tych wymiotów. Lekarz przepisał mi czopki na wymioty, ale że ja też antytabletkowa, zwłaszcza w ciąży to ich w końcu nie użyłam. Pamiętam jak zachciało mi się fasolki po bretońsku i babcia mi zrobiła. Całą michę od razu zwróciłam :rofl2: Po I trymestrze mi przeszło. Teraz znowu zero objawów, aż mnie to trochę niepokoi.

Ja przytyłam 15kg, ale po tygodniu już nie było tych kilogramów.

Pkowalska, ja też muszę poczekać na wizytę do 16-stego...

A mnie dziś gardło cały dzień boli i czuję się tak nijak.

Do góry