reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Galaxia, ja też tak mam. Wkładki w ciągłym użyciu, ale to chyba dość częste.

Fiolka, biedna jesteś :-( mnie już mdłości tak wymęczą...a gdzie tu jeszcze takie wymioty.

Alwi, gratuluję serduszka!

Ja śluzu mam nawet sporo ale luteinę też tam wkładam. Choć jak ostatnio próbowaliśmy przytulanek to susza kompletna aż się nie dało :/
Ja W pierwszej ciąży długo miałam mdłości ale aż tak nie zwracałam wszystkiego i jadłam raczej normalnie nawet zachcianki miałam.

Ooo widze ze nie tylko ja mialam ost miesiaczke 27.08 ;) polozna mi wyliczyla termin 3.06 a lekarka 2.06. Z usg wyszlo 30.05 wiec wszystko sie zgadza, ponoc do 3 dni moze byc wahniecie.

W poprzedniej ciazy przytylam 16kg ktore mi zeszly zaraz po porodzie (nawet z nawiązką). Teraz zaczynam z podobna wagą (tzn zaczelam bo juz ze 2 kg przytylam a wcale nie jem wiecej).

kotti a ja wiedziałam, że kogoś spotkam na czerwcówkach. Po prostu wiedziałam! takie przeczucie :) Tym bardziej się cieszę, że mamy "coś" wspólnego- Leo i Ero urodzili się tego samego, pięknego dnia :-) a jak lekarz wyliczył Ci termin? Z usg?

pkowalska w pierwszej ciąży brzuszek zaczął być u mnie widoczny trochę przed połową, a potem urósł baaardzo szybko. Wcześniej chodziłam w swoich ciuchach. Teraz jak się najem to już mocno widać, a to dopiero 6 tydzień!!! Wtedy przytyłam 20 kg o zgrozo...A jestem dość drobna- aż nie wierzyłam w to, co się wyświetlało na wadze! Ale w sumie wszystko spadło i to bardzo szybko. Już po wyjściu ze szpitala było -10.

AsiaSzw powodzenia jutro na wizycie! Jak ja się już nie mogę doczekać mojej!

Fiolka bardzo współczuję przykrych dolegliwości :( niestety wiem jak to jest, choć na razie mnie oszczędza.

Tarantina oszczędzaj się jak możesz, leki też zrobią swoje i wszystko będzie ok! Każda ciąża inna, może ta jest bardziej "wymagająca".

Mujer zdrówka! Oby się choróbsko nie rozkręciło! U mnie cały dom chory.

Galaxia też mam sporo śluzu- czasem aż z paniką lecę do kibelka sprawdzić co to ;)

Szczerze- nie mam pojęcia jak on to liczył. Na pewno na podstawie obrazu usg. Coś konkretniej dowiem się 9 listopada na kolejnej wizycie. Powiedzcie mi dziewczynki czy dostałysxe skierowanie na cytomegalie?
Co do śluzu to ja też przyjmuje luteine dopochwowa wiec śluzu jest masakrycznie dużo.
Objawy? Ogromne, bolące cyce, coraz większy apetyt senność juz od 20.00 za to od 4-5 rano pospane :)

reklama
Kotti, gin też mi kazał się na to przebadać, ale skierowania nie dostałam - leczę się prywatnie. Przynajmniej na razie. Postaram się dostać skierowanie chociaż na część badań od rodzinnego, a za resztę niestety będę musiała bulić.

Do góry