reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Fiolka miałam tak jak ty w pierwszej ciąży. Pomagały migdały i mleko. Jednak nie na długo. Współczuje bo te wymioty są okropne. Teraz póki co jeszcze nie wymiotowałam.

Ja coli tez nie pilam ale teraz musze co 2 dzien. Z poprzednim dzieckiem kilka razy w tyg bylam w Mc Donaldzie a normalnie tego nie jadalam. Kawy tez nie moge, przed ciaza pilam 3 dziennie :-)

Ja w poprzedniej jak zaszłam w ciąże bardzo uważałam na to co jem . od tego zaczęło się moje zdrowsze żywienie:p naczytałam się też że to wszystko do dziecka trafia i jakoś miałam to w głowie ;)

Hej alwi.

Ja za wizytę płacę 100zł, także chyba mało, usg mam w cenie także nie mogę narzekać. Ja z badaniami czekam do tego 4 listopada, dopiero jak zobaczymy serduszko będę robić wszystkie badania. Chociaż pół roku temu robiłam i wszystko było ok :)

pkowalska87 ja w zasadzie do 3 miesiąca nie kupowałam, ale później była masakra bo bardzo dużo jadłam, słodycze pochłaniałam tonami i cały czas byłam głodna i tak przez 4 i pół miesiąca mojej ciąży utyłam z 7 kg. I wszystko mi to zostało niestety... dlatego teraz będę się ograniczać. :):)

AsiaSzw trzymam mocno kciuki i czekamy z niecierpliwością na informację :*

Anio wszystko będzie dobrze. Nie stresuj się.

Dziewczyny które już rodziły ile przytylyscie w ciąży ? Co jest dziwne mało jem bo ciagle mi nie dobrze a brzuszek już wyraźny i przed nosiłam wszystko raczej dopasowane może dla tego tak szybko sie nie mieszczę [emoji1]

reklama
Ja w pierwszej ciazy przytyla 9 kg. W drugiej 23 o zgrozo, ale to byla woda bo w przeciagu 2 tyg zeszlo mi wszystko. Bywaly dni ze 2.5 kg dziennie chudlam. Mam nadzieje ze teraz jakos normalnie przytyje

Do góry