reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
U mnie też brzuch jest. I chciała bym żeby to była tylko moja wyobraźnia. Po pierwszej ciąży zostało mi 6 kilo na plusie i teraz ciągle jestem głodna więc wywaliło mnie ale pod kurtką nie widać. Mój sobie żartuje że to bliźniaki ;)

U mnie też już oponka rozlała się na boki :( Gatki zaczęły się niefajnie wrzynać. Aż strach się bać jak w takim tempie pójdzie:szok: W pierwszej ciąży to brzuszek malutki, cera super, włosy się nie przetuszczały. A teraz wszystko na odwrót :(

Dziewczyny ja tak odczuwałam swój brzuch że stwierdziłam że jeansy cisną to założę spodnie ciążowe z pierwszej ciąży. Mam takie materiałowe z h&m które ni mają tego materiału ba brzuch jak u Obeliksa tylko taki szerszy pas ktory się rozciąga. W pierwszej ciąży długo w nich chodziłam. Teraz założyłam i piło mnie w brzuch i tyłek tak że szwy odcisnęły mi się na nogach i tyłku. Oj zapuściłam się i teraz jeszcze ciąża szybko wychodzi. Mam spodnie a będę musiała kupić większe :(

Dobra.. doczytałam kolejne strony i mogę się rozpisać i ja ;-) jestem Ania, lat 26, pochodzę z Torunia, ale za pracą przenieśliśmy się z M. na pomorze (skomplikowana historia ;-)). Uczę j. angielskiego i pracuję z dzieciaczkami z podstawówki. Brzuszek u mnie było widać już przed ciążą, więc trudno powiedzieć w jaki sposób wpływa na mnie Fasolka, ale mam wiecznego głoda, a najgorsze jest to, że przychodzi do mnie nagle, bez ostrzeżenia zaczyna mi dudnić w brzuchu. Nie znasz dnia ani godziny :baffled: Jeśli chodzi o objawy ciążowe, to na razie tylko ból piersi i to paskudne rozciąganie brzucha.

reklama
Do góry