reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

mama_ka zawsze wszystkim zazdroszczę jak mogą dziecko "sprzedać" :p ja z synem siedziałam prawie 3 lata dlatego też zapadła decyzja o przedszkolu abym sobie trochę odpoczęła ;)

Chyba wracam do żywych, ugotowałam porządny obiad ogórkowa pierogi i zjadłam porządne porcje:)

reklama
Happy, gratuluję, cieszę się :)

Mama_ka, a na jakiej dzielnicy mieszkasz?
My też z Wawy. Są plusy i minusy :D Teściowa po porodzie była codziennie i przesiadywała u nas do późna, a ja miałam dość i chciałam odpocząć. Teraz się cieszę, że jest często, bo zawsze zajmie się Adaśkiem, a ja trochę mogę odetchnąć.

A ja się trochę martwię, że w ogóle nie czuję się na ciążę. Czuję się za dobrze. Nie pamiętam w którym tygodniu w tamtej ciąży mnie złapały wymioty. A jeszcze czekać muszę do 16-stego.

Ja jestem z Lublina, mam prawie 29 lat, to moje 3 dziecko. Pracuję w biurze, jestem kimś w rodzaju logistyka;-) Po godzinach robię zdjęcia;-)

Happy, również gratuluję :-)

Właśnie wróciłam z pracy i padam, ciężko mi ostatnio rano wstać, potem nie mam sił w ciągu dnia. Pospałabym, a tu nie ma zbytnio jak i kiedy;-)
Mam na imię Ania, 32 lata, to będzie nasze drugie maleństwo (choć ciąża czwarta).
Mama_ka, mówisz, że widać już brzuszek u Ciebie? Ja swój też już widzę, choć mój mąż się pod nosem z tego uśmiecha, że to moja wyobraźnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry