reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
U mnie też brzuch jest. I chciała bym żeby to była tylko moja wyobraźnia. Po pierwszej ciąży zostało mi 6 kilo na plusie i teraz ciągle jestem głodna więc wywaliło mnie ale pod kurtką nie widać. Mój sobie żartuje że to bliźniaki ;)

U mnie też już oponka rozlała się na boki :( Gatki zaczęły się niefajnie wrzynać. Aż strach się bać jak w takim tempie pójdzie:szok: W pierwszej ciąży to brzuszek malutki, cera super, włosy się nie przetuszczały. A teraz wszystko na odwrót :(

Dziewczyny ja tak odczuwałam swój brzuch że stwierdziłam że jeansy cisną to założę spodnie ciążowe z pierwszej ciąży. Mam takie materiałowe z h&m które ni mają tego materiału ba brzuch jak u Obeliksa tylko taki szerszy pas ktory się rozciąga. W pierwszej ciąży długo w nich chodziłam. Teraz założyłam i piło mnie w brzuch i tyłek tak że szwy odcisnęły mi się na nogach i tyłku. Oj zapuściłam się i teraz jeszcze ciąża szybko wychodzi. Mam spodnie a będę musiała kupić większe :(

Dobra.. doczytałam kolejne strony i mogę się rozpisać i ja ;-) jestem Ania, lat 26, pochodzę z Torunia, ale za pracą przenieśliśmy się z M. na pomorze (skomplikowana historia ;-)). Uczę j. angielskiego i pracuję z dzieciaczkami z podstawówki. Brzuszek u mnie było widać już przed ciążą, więc trudno powiedzieć w jaki sposób wpływa na mnie Fasolka, ale mam wiecznego głoda, a najgorsze jest to, że przychodzi do mnie nagle, bez ostrzeżenia zaczyna mi dudnić w brzuchu. Nie znasz dnia ani godziny :baffled: Jeśli chodzi o objawy ciążowe, to na razie tylko ból piersi i to paskudne rozciąganie brzucha.

reklama
Do góry