reklama
Witam wszystkie czerwcowe mamusie :-)
Mam na imie Ewelina :-) Na wstepie chcialabym pogratulowac Wam pociech :-) u mnie również test pokazal dwie magiczne kreseczki, w srode wizyta u ginekologa i pewnosc ze wszystko jest dobrze :-)
Mam na imie Ewelina :-) Na wstepie chcialabym pogratulowac Wam pociech :-) u mnie również test pokazal dwie magiczne kreseczki, w srode wizyta u ginekologa i pewnosc ze wszystko jest dobrze :-)
Suzi, myślę że akurat. W pierwszej byłam około 8 tygodnia. Teraz też się nie śpieszę. I nawet nie chodzi o usg, bo tylko o potwierdzenie przez lekarza. Usg pewnie znowu będę mieć koło 11 tygodnia, 20 i 30
Asia, mamy dzieci w tym samym wieku, fajnie :-)
By dzisiaj mieliśmy Chrzciny Adasia i padam na pysk. Idę spać.
Asia, mamy dzieci w tym samym wieku, fajnie :-)
By dzisiaj mieliśmy Chrzciny Adasia i padam na pysk. Idę spać.
anio0
Fanka BB :)
Cześć, Ewelino :-) Witamy Cię serdecznie.
No i dzień dobry, kobitki ;-) dziś się nie wyspałam, od rana mam straszne mdłości i wracam do pracy po ponad tygodniowym zwolnieniu i leniuchowaniu w domu ;-) także poniedziałek zaczynam z grubej rury.
Powiedzcie mi jeszcze tylko, jak to jest z wizytami u gina i Waszymi mężami? Wchodzą z Wami chętnie do gabinetu? Są obecni przy całym badaniu, czy wchodzą dopiero na zawołanie lekarza, gdy na monitorze coś już widać konkretnego?
No i dzień dobry, kobitki ;-) dziś się nie wyspałam, od rana mam straszne mdłości i wracam do pracy po ponad tygodniowym zwolnieniu i leniuchowaniu w domu ;-) także poniedziałek zaczynam z grubej rury.
Powiedzcie mi jeszcze tylko, jak to jest z wizytami u gina i Waszymi mężami? Wchodzą z Wami chętnie do gabinetu? Są obecni przy całym badaniu, czy wchodzą dopiero na zawołanie lekarza, gdy na monitorze coś już widać konkretnego?
Anio u nas maz moze wejsc na usg dopiero od 13tc jak usg przez brzuch jest robione. A tak to doktor na zyczenie nagrywa. Powiedzial ze jest konserwatywny i nie chce robic dopochwowego usg przy mezu. nam to pasi.
Natomiast w poprzedniej ciazy kilka ostatnich wizyt mialam u innego gina ktory mial mi robic cc i u niego facet mogl byc odrazu w gabinecie wlacznie z badaniem na samolocie. Jezuuuu myslalam ze umre tak mi dziwnie bylo. Znaki dymne puszczalam mezowi aby sie odwrocil
Natomiast w poprzedniej ciazy kilka ostatnich wizyt mialam u innego gina ktory mial mi robic cc i u niego facet mogl byc odrazu w gabinecie wlacznie z badaniem na samolocie. Jezuuuu myslalam ze umre tak mi dziwnie bylo. Znaki dymne puszczalam mezowi aby sie odwrocil
anio0
Fanka BB :)
Hihihi, właśnie byłam ciekawa jak mężczyźni reagują na badania dopochwowe, bo mój niby by chciał pójść zobaczyć, ale ja nie jestem do końca przekonana czy go tam chcę ;-) No i u nas z kolegi była sytuacja ciężkiego pobicia ginekologa przez męża pacjentki - właśnie przez badanie dopochwowe. Mąż był zazdrosny, uznał to za metodę uwłaczającą i niegodną, a gin w ciężkim stanie trafił do szpitala. Po wielu miesiącach jednak powrócił do fachu - sama teraz do niego chodzę ;-)Słyszałam jednak, że nie zraziła go ta sytuacja i wciąż woła chętnych mężów na obserwowanie monitora w trakcie badania.
Anio u nas maz moze wejsc na usg dopiero od 13tc jak usg przez brzuch jest robione. A tak to doktor na zyczenie nagrywa. Powiedzial ze jest konserwatywny i nie chce robic dopochwowego usg przy mezu. nam to pasi.
reklama