reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Czesc dziewczyny. Niesmialo sie zapowiem z terminem na 19.06
To moja trzecia ciaza. Syn lat 15 i syn 8 miesiecy. Planowana :) za pierwszym strzalem udana. W piatek mam wizyte, w poniedzialek mialam pecherzyk 4mm, ale tez w poblizu krwiak 13mm. Mam nadzieje ze sie wchlonal i ze bedzie juz serduszko.
Objawow brak. No czasem podbrzusze mnie zaboli, ale czuje sie swietnie. Oby tak dalen
Trzymam kciuki za nudne ciaze.

reklama
Pierwszego syna urodzilam majac 18 lat. I tak jakos zycie sie potoczylo ze sie rozwiodlam po jakims czasie i dlugo bylam sama. Teraz mam juz ukachanego od paru lat i stad ta roznica. Ale polecam taka duza roznice. Moj syn jest wspanialy mega mi pomaga i taki troskliwy jest dla braciszka.

Kilka stron temu się rozpisywałyśmy o zaletach posiadania rodzeństwa z większą różnicą wieku :) Sama mam siostrę starszą o 17 lat, a brata o 10 i uważam, że dogadujemy się wspaniale :-)
Pierwszego syna urodzilam majac 18 lat. I tak jakos zycie sie potoczylo ze sie rozwiodlam po jakims czasie i dlugo bylam sama. Teraz mam juz ukachanego od paru lat i stad ta roznica. Ale polecam taka duza roznice. Moj syn jest wspanialy mega mi pomaga i taki troskliwy jest dla braciszka.

Asiaszw to super że znalazłaś nowa miłość :-) i fajnie ze twój syn ci pomaga i jesy samodzielny :-)

Asiu, witaj, trzymam kciuki za serduszko w piątek.
Super, że tak Ci się wszystko ułożyło i jesteś szczęśliwa, a syn okazuje duże wsparcie.
My jednak chcieliśmy małą różnicę wieku między dziećmi, udało się nawet przy pierwszej próbie w kwietniu- no ale ciążę szybko straciłam.
Teraz w środę widzieliśmy już serduszko, więc mam nadzieję, że będzie dobrze :-)

Kulkaa, zazdroszczę serduszka.. Ja ostatnio widziałam jedynie zarodeczek wielkości 1,3mm. Nie wiem jak wytrzymam do następnej wizyty aż do 10 listopada;-) Tak bardzo chciałabym już mieć pewność, że wszystko jest w porządku i Dzidzia się dobrze rozwija :tak:

reklama
A ja na pierwszą wizytę do gina idę dopiero 09.11:-( Idę prywatnie,ale do tego gina na 3 tygodnie przed trzeba się zapisywać.
Mam nadzieje, że wszystko ok, będzie to już wg OM 7 tydz. i 5 dzień nie za późno?:baffled: N razie nie mam jakiś uciążliwych objawów ból piersi ( nie sutków) i może trochę częstsze oddawanie moczu, spać zawsze lubiłam to i teraz:happy:

Do góry