reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Czesc dziewczyny, ja ostatnio dni tylko spalam, chyba musialam odreagowac stres, czulam sie tak, jakby im ktos wtyczke z pradu wyjal:))). Ogolniaka czuje sie dobrze, nie mam mdlosci, glowa bolala mnie raz, tylko podbrzusze caly czas pracuje, ciagnie, szczypie itd. Zycze Wam spokojnej niedzieli;-)

reklama
Czytam i czytam co piszecie i współczuję tych wszystkich mdłości. Mnie oprócz tych bóli podbrzusza nic nie bierze jeszcze ;-) Od kiedy wymiotujecie? Tj. od którego tygodnia?

Anio0 u mnie tak samo, moze bedziemy mialy to szczescie i nas mdlosci i wymioty omina, albo jeszcze przyjda ze zdwojona sila:-)

Mnie to ciągnie, to zaboli i jak jestem głodna to mdli. Póki co bez wymiotów ale z córą wymioty zaczęły się w 9 tygodniu czyli mam jeszcze tydzień. Oby mnie to ominęło bo rzygałam jak kot po 1000 razy dziennie.

Ja też póki co bez wymiotów. Mdłości tylko na mocne zapachy. Piersi zaczynam czuć. Głowa mnie pobolewa. Zmęczona jestem cały czas. I raz mi ciepło raz zimno. Kawa dalej mi smakuje.

reklama
Anio, może tak być, w poprzedniej ciąży nie wymiotowałam ani razu, mdłości też mało. Teraz mdli mnie ciągle, a wymiotuję czasem. zaczęło się jakoś 5/6 tydzień.

Do góry