reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

mama_ka ja pytałam bezpośrednio gin i guzik z tego:/
Trudno moja prywatna gin jest super więc już nie zmieniam. A badania spróbuje u rodzinnego choć nigdy u takiego nie byłam jeszcze:p

reklama
U mnie wczoraj ból głowy był tak mocny ze musiałam wziąsc tabletkę taka co gin pozwoli wogole to czuje sie okropnie jakby życie ze mnie uchodziło wymiotuje słabo mi jakoś tak cieżko w domu nie jestem wstanie nic zrobić aż płakać sie chce

Ja na razie czuję się świetnie, pomijając bóle podbrzusza i jajników co jakiś czas i to paskudne uczucie rozrywania od środka. Głowa nie boli, mdłości nie mam (może jest na to za szybko jeszcze?), jedyne co się u mnie pojawia czasami to uczucie ogromnego upojenia alkoholowego. Wtedy patrzę, ale nie widzę, słucham, ale nie słyszę. Obraz mi ucieka :rofl2:

Ja pamietam ze w pierwszej ciazy bylam strasznie rozkojarzona i ciagle o czyms zapominalam. Az przestalam samochodem jezdzic bo zapominalam sie rozejrzec przejezdzajac przez skrzyżowanie równorzędne! Teraz juz chyba te hormony nie robia takiego wrazenia na moim organizmie :D a i mialam straszna ochote na piwo! I to cala ciążę wiec mąż kupowal mi takiego Lecha Free 0% no ale to nie to samo jednak ;)

Lech free jest niedobry, spróbujcie piwa bezalkoholowego Bavaria - ma faktycznie 0,0%, nie jak nasz np Żywiec:sorry: i smakuje prawie jak normalne piwo, i to z wyższej półki. Ja czekam na gości, ciasto ze śliwkami i czekoladowe muffinki upieczone, obiad już zjedliśmy, chata błyszczy, tylko ja słaniam się na nogach, bo za dużo tego dobrego na dziś.. Ale kij tam, jutro obiad u mamy, to odpocznę;-)

Ależ cisza tu nastała... drogie Panie, żyjecie? ;-) powiedzcie mi, czy Was też dopada ból podbrzusza/jajników nagle i chwilowo? Kurczę, najgorszej mam przy kichaniu. Wtedy mam wrażenie jakby ktoś mi nóż prosto w jajnik wbijał. Gin powiedział, że to normalne, że wszystko się rozciąga, itd. Ale niemniej dla mnie to chwila grozy... A tak w ogóle, to jak Wam mija wieczór?

Anio - to nie jajnik Cię boli - to więzadła macicy, normalne, wszystko rośnie i się naciąga, to bardzo nieprzyjemne:sorry:. Możesz brać magnez, nawet w zwiększonej dawce, on pomaga na takie niedogodności.

Dziewczyny, ktore mecza mdlosci. Macie tez czasami "dobre dni"? Wczoraj caly dzien bylo mi nie dobrze i spedzilam troche w toalecie a dzisiaj jakby nic nie bylo, noc tez byla spokojna...

Happy79, ja właśnie dziś po raz pierwszy obudziłam się bez mdłości... aż dziwnie się czuję, może dlatego, że wreszcie się wyspałam, bo mąż zajął się małą? Zobaczymy, jak będzie dalej, ale przyznam, że zamiast się ucieszyć, niepokoją mnie takie nagłe zmiany.

reklama
Do góry