emka01
Szczęśliwa mama:)
Czesc dziewczyny. Pisalam z Wami krotko i to w pierwszych tyg ciazy.Pozniej fatalnie sie czulam,do tego dwulatka na glowie..to chyba cud,ze dotrwalam do 37tc. W szpitalu na cc mam sie wstawic za kilka dni,mam juz takiego stresa,najbardziej boje sie rozłaki z corka na tyle dni,bo do tej pory prawie 24h razem.Teraz czekamy na synka,w domu mowia juz na niego Dawid a ja nadal nie jestem przekonana.
Co do watku zamknietego-wiadomo,ze przez tyle miesiecy dziewczyny sie zżyly,ufaja sobie i nie chca aby ktos je podczytywal. Nie ukrywam,ze zbawienny jest kontakt z wieksza iloscia mam posiadajacych smyki z tego samego terminu. Zawsze mozna sie poradzic,o cos podpytac,czegos nauczyc.Tak wiec moze dziewczyny beda otwarte na nowe czerwcowe bywalczynie
Pozdrawiam Was i zycze zdrowka,lekkich porodow i szybkiego powrotu do formy
Co do watku zamknietego-wiadomo,ze przez tyle miesiecy dziewczyny sie zżyly,ufaja sobie i nie chca aby ktos je podczytywal. Nie ukrywam,ze zbawienny jest kontakt z wieksza iloscia mam posiadajacych smyki z tego samego terminu. Zawsze mozna sie poradzic,o cos podpytac,czegos nauczyc.Tak wiec moze dziewczyny beda otwarte na nowe czerwcowe bywalczynie
Pozdrawiam Was i zycze zdrowka,lekkich porodow i szybkiego powrotu do formy