reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Hehe dokładnie 37 tydzień i 4 dni :) ale ze poród był naturalny i niunia dostała 10 pkt to mi to zupełnie nie przeszkadza :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Cześć Wam wszystkim :) Widzę, że wątek podupadł, pewnie dużą rolę w tym miało powstanie wątku zamkniętego, ale do brzegu. Byłam z Wami na początku, ale niestety moje Maleństwo nas opuściło już w listopadzie. Teraz będę Grudniówką! :) Ale mimo wszystko wciąż myślę o Was ciepło i trzymam kciuki za wszystkie porody i dzieciątka. To dla mnie przykry czas, bo wciąż wyczekuję daty, w której również ja miałam zostać czerwcową mamą, ale Maluszek, którego noszę teraz pod sercem dodaje mi sił. Jestem z Wami myślami!

Dzis o 8 45 :) ogolnie czuje sie dobrze jak dla mnie to mogłabym dzis wracać do domku :)

anio0 ja niestety nie pamiętam, bo dołączyłam na początku grudnia, ale miło, że o nas pamiętasz.
Fantastyczne jest to, że dostałaś od życia drugą iskierkę - obyście w zdrówku dotrwali do grudnia! Dbajcie o siebie :)

Syska90 a to Twoja pierwsza dzidzia prawda? Długo trwała cała akcja?
No i udało się dojść do jakiegoś kompromisu z mężem odnośnie imienia?:))

Syska gratuluję. :* ale Ci zazdroszczę kochana.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Anio ja Cie pamiętam. Przykra sytuacja, ale na szczęście masz teraz swojego promyczka pod serduszkiem, dzięki któremu na pewno jest Ci łatwiej. Wpadaj do nas od czasu do czasu i mów co u Was. Trzymam kciuki za Was. :*

Pierwsza dzidzia :) ogolnie akcja przebiegła chyba szybko bo na sali porodowej byliśmy o 00:20 :)
I jestem bardzo wdzięczna swojemu nazyczonemu ze był przy nas do samego końca bo wsparciem był ogromnym :) Oj wam tez na pewno szybko pójdzie :) widok dzidzi pozwala zapomnieć o wszystkim :)

Anio, ja Ciebie pamiętam.
Serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę, że będziesz grudniową mamą. Moja pierwsza córa z grudnia, fajny czas, święta ;-) wszystkiego dobrego!

Syska, gratuluję :-)

Napisane na MOVE3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry