reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Ech nie mogłam się wczoraj zalogować. Dziękuje za słowa wsparcia, wiem, że musi być dobrze ;)
Tylko znacznie utrudni mi to życie bo teraz tak na prawdę nie wiem czy mogę wyprowadzać psa, odkurzać,robić zakupy? No przytulanie zakazane, to niestety usłyszałam jasno i wyraźnie ale o reszcie zapomniałam ;(
W ogóle nie spodziewałam się takich informacji bo przecież ledwo 3 dni wcześniej byłam na usg prenatalnym i lekarz mi nic nie powiedział (lek. prywatny), a tu na nfz okazuje się, że jak byłam 3.12 to szyjka miała 3 cm, a teraz 17 już 1,5cm, a później jeszcze pytanie czy nie było u mnie podejrzenia mięśniaka bo widzi zmienioną strukturę..
To wyobraźcie sobie mój szok. Ale jakoś damy radę.

Trzymam kciuki za dziewczyny &&
I też idę się obijać ;)

Hej. Trochę tu milczałam, bo miałam jakies deprechy. Ale chyba powoli mi przechodzi i nabieram pozytywnych mysli.

Dzisiaj w nocy moje starsze dziecko (które śpi ze mną i ja to uwielbiam i jestem wstrętna mama hahaha :) ) jakimś cudem spadło z łóżka, otworzyłam jedno oko i patrzę a ona siedzi na podłodze przy łóżku i spi :) wciągnęłam ją w jakis sposób i.. małe w brzuchu chyba się mocno obudziło. Do tej pory czułam jakies puknięcie od czasu do czasu, odkąd się zaczęłam ruszać to dużo rzadziej. A dziś była prawdziwa kopanina :) Najpiękniejsze uczucie na świecie :)

łał Mry, dajesz mi nadzieję, że może i ja niedługo poczuje ;)))
Dobrze, że starsza się nie obudziła, to nie będzie miała traumy ;p

Mry, kochana, gratuluję tych kopniaczków, ale fajnie! Takie zadośćuczynienie za te stresy :happy: dzidziuś mówi "Mamo, mam się dobrze, nie martw się" :wink:
Nie mogę się już doczekać tych mocniejszych ruchów, smyranki mam od dawna (choć ostatnio jakby mniej), może pod choinkę zrobi mi małe prezent.

Kaana, to faktycznie ogromne zaskoczenie... duże skrócenie w takim czasie... trzymam kciuki. Zrezygnowałabym z prac domowych typu odkurzanie, sprzątanie, dźwiganie zakupów, przynajmniej na jakiś czas, lepiej poleż, jakaś pozytywna lektura w dłoń albo świąteczne filmy w tv- i relaks.

Mujer, pierwsze usg- trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko ok i cudowne wrażenia.
Mamaka, Pkowalska- kciuki zaciśnięte!
O której macie wizyty?

Hej :-)
Mry dalej trzymam kciuki wszystko bedzie dobrze czekamy razem z tobą
Kaana odpoczywaj jak najwiecej zobaczysz na następnej wizycie co ci lekarz powie
Ja już po wizycie wszystko w wątku z wizytami
A i przestaje tyle jeść przez 2 miesiace przytyłam 5 kilo masakra nie liczę już tego ile od tego za nim wogole zaszłam w ciąże

reklama
Do góry