reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kulkaa wszystkiego naj lepszego dla córeczki niech ci zdrowa rośnie ;-)
Fiolka ja i mamka tez jutro mamy wizyty ja myśle ze gin mi zrobi usg i niech powie mi kto tam jest :-)powodzenia ;*
Haha fiolka dopiero zobaczyłam ze ty to wczoraj pisałaś ;-) czyli ty masz dzis wizytę no to powodzenia ja chyba jeszcze zaspana jestem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Czerwcóweczki, witajcie nowe mamusie :-)

Ja jestem po kontrolnej wizycie, pan doktor uznał, że nie jest gorzej ;-) tzn. przestrzeń, którą podejrzewał o krwiaka nie powiększa się a nawet lekko zmniejszyła od ostatniego tygodnia więc wzrasta prawdopodobieństwo, że jest to jednak jakaś nie doklejona jeszcze część łożyska, czy czegoś tam, i powinna się w ciągu najbliższych tygodni skleić sama. Ale oczywiście tryb mocno wypoczynkowy mam mieć włączony. Tylko jak to zrobić przy dwójce przedszkolaków i to jeszcze przed Świętami... ;-)

Czuję się dzić klapnięta, mam do zrobienia sporo pracy sprawozdawczej na kompie ale strasznie mi się nie chce jej robić, pranie kisi się od rana w pralce, łóżko nie pościelone, gary zalegają w zlewie - uh jak ja nie znoszę takich dni! Jakbym musiała iść dziś do pracy to wszystko miałabym zorganizowane, a jak mam urlop to wszystko w rozsypce, taki już ze mnie typ.. ;-)

obudziałam się w nocy z meeeega mdłościami, chyba największymi jak dotąd, tylko lenistwo sprawiło, że tkwiłam nadal w łóżku a nie nad kibelkiem, ale w pewnym momencie to już myślałam, że obrzygam własnego śpiącego męża :-D

Franca, Pkowalska- dziękuję Wam, kochane, za życzenia :-) :)

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze!

Katjusza, odpoczywaj, ile się da.

Kupiliśmy choineczkę i będziemy ubierać dziś, zaczynam przygotowania do świąt, miłego dnia wszystkim!!!

Katjusza ja miałam dziś w nocy to samo, bardzo nie chciało mi się wstać a było mi okropnie niedobrze i w pewnym momencie też myślałam że zwymiotuje na T ale odwróciłam się na drugi bok i mi przeszło. Ale to chyba było z glodu. ;)

Mdłości są mega zabawne momentami :), szczególnie jak chwilowo się ich unika. Byłam przed chwilą w sklepie i tak mnie zmuliło, że prawie na ladę z wędlinami puściłam pawia. Ale to by było, udało się na szczęście. A dzisiaj to w ogóle taki dzień, że miało być posprzątane, poodkurzane, naczynia umyte; a tu niemoc totalna. To na pewno przez pogodę! :) Pozdrawiam was!

Hej dziewczyny ja po wizycie. Niestety nie mam dobrych wiadomości. Lekarz podejrzewa mięśniaka i szyjka macicy mi się skraca. Dostałam luteinę, muszę też więcej leżeć i unikać stresów. 23 do kontroli. Możliwe, że będę musiała mieć coś na tą szyjkę założoną. ;(

Kaana- współczuję, ale jestem pewna ,że z dzidzią będzie dobrze! bądź dobrej myśli:*

Ja mam w nocy dretwienie nóg, czu możliwe jest że to przez zmniejszenie aktywności fizycznej? nmam przez te nogi taki lekki sen

reklama
Kaana, jej :-( :( mam nadzieję, że 23 wieści będą lepsze. Odpoczywaj dużo i trzymaj się ciepło!

Ajdja, a może to kwestia magnezu?

Do góry