reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

12273105_938711989544120_689832160_n.jpgto raczej mój chłopczyk <3

Kanna ja pierwszą ciąże chodziłam cały czas prywatnie w PL lepszy sprzęt a tu w De nie muszę każda wizyta w gabinecie wygląda jak prywatna z tym że za darmo:)

Chyba nie macie nic przeciwko że w ten sposób się pochwaliłam?:)

Załączniki

• 12273105_938711989544120_689832160_n.jpg
    12273105_938711989544120_689832160_n.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Monia z tym się zgodze ale lekarz który przyjmuje na nfz jest cudowny, a jego prywatny gabinet jest 2h drogi od mjego miasta ;( dlatego mam dylemat.
A co do zdjęcia. No powiem Ci, że nawet ja wziełabym te dwie kuleczki za jajeczka ;)

Judy no to super prawie tak samo jesteśmy w ciąży:)

Kaana no ciężko zdecydować ale możesz chodzić na raz na jakiś czas sprawdzić u innego na innym sprzęcie czy jest ok ? wiem że wiąże sie to z dodatkowymi kosztami dojazdu i wydatkiem za wizyte ale raz na 2 miesiace mozesz sprawdzić... tak ja uważam:)
a co do tych dwóch kuleczek tez myśle że moga to byc jajeczka:):):)

Monia bardzo mile widziane - mamy nadzieje ze to nie ostatnie zdjęcie :) Ja na razie nie mam usg, które mogłabym pokazać, jeżeli takie zdobędę przy najbliższym badaniu to też się pochwalę.

Uciekam na razie dziewczyny:) Muszę wykąpać córeczkę i zrobić jej kolacje bo jutro do przedszkola przecież idzie...ale zaglądne później dużo później bo cierpię na bezsenność niestety ....Trzymajcie się cieplutko:)

No i znowu ledwo nadrobilam :)

Witajcie nowe dziewczyny.

Ja mam jakiś kryzys. Młodego do żłobka nie puszczam bo epidemia bostonki panuje i jestem padnięta. Pieczenia pierniczkow mi się zachciało ;)
Ruchy czuję, ale jestem tego pewna tylko dlatego, że mam doświadczenie. W pierwszej ciąży mogłabym się tak wcześnie nie połapać :)

reklama
judy ja mam też na 14.01 ale usg połówkowe później wizyta 18 stycznia w moje urodziny :) Ale bardzo mnie martwi jedna sprawa bylam przeziebiona tzn jestem jeszcze ale czuje że choroba przeszła mi na oskrzela jutro mam wizytę u lekarza ale się boję bo bolą mnie oskrzela a jak kaszle to już całkiem ból nie do zniesienia , a co najgorsze to ja żadnego antybiotyku wziąć nie mogę w ciąży bo jestem uczulona na penicyline i pochodne a to jedyny antybiotyk jak mozna brać w ciąży :( tak mi mówili lekarze w poprzedniej ciąży jak byłam chora i nic nie brałam. A jeszcze co do ruchów to ja czuje ale tylko po jednej stronie z boku brzucha i nie wiem czy to tak może też być czy może myle je z czymś innym od samego poczatku ciąży pobolewała mnie ta lewa strona może dzidzia tam się umiejscowiła :)
I ja również witam nowo zalogowane mamy :)

Do góry