reklama
Monia leci 16. Na dziecko haczewski jest fajne odliczanie tygodni. Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko mam włączone w telefonie i sobie zerkam żeby rachuby nie stracić
Monia z tym się zgodze ale lekarz który przyjmuje na nfz jest cudowny, a jego prywatny gabinet jest 2h drogi od mjego miasta ;( dlatego mam dylemat.
A co do zdjęcia. No powiem Ci, że nawet ja wziełabym te dwie kuleczki za jajeczka
A co do zdjęcia. No powiem Ci, że nawet ja wziełabym te dwie kuleczki za jajeczka
Monia 2
Zaciekawiona BB
Judy no to super prawie tak samo jesteśmy w ciąży
Kaana no ciężko zdecydować ale możesz chodzić na raz na jakiś czas sprawdzić u innego na innym sprzęcie czy jest ok ? wiem że wiąże sie to z dodatkowymi kosztami dojazdu i wydatkiem za wizyte ale raz na 2 miesiace mozesz sprawdzić... tak ja uważam
a co do tych dwóch kuleczek tez myśle że moga to byc jajeczka
Kaana no ciężko zdecydować ale możesz chodzić na raz na jakiś czas sprawdzić u innego na innym sprzęcie czy jest ok ? wiem że wiąże sie to z dodatkowymi kosztami dojazdu i wydatkiem za wizyte ale raz na 2 miesiace mozesz sprawdzić... tak ja uważam
a co do tych dwóch kuleczek tez myśle że moga to byc jajeczka
Monia 2
Zaciekawiona BB
Uciekam na razie dziewczyny Muszę wykąpać córeczkę i zrobić jej kolacje bo jutro do przedszkola przecież idzie...ale zaglądne później dużo później bo cierpię na bezsenność niestety ....Trzymajcie się cieplutko
No i znowu ledwo nadrobilam
Witajcie nowe dziewczyny.
Ja mam jakiś kryzys. Młodego do żłobka nie puszczam bo epidemia bostonki panuje i jestem padnięta. Pieczenia pierniczkow mi się zachciało
Ruchy czuję, ale jestem tego pewna tylko dlatego, że mam doświadczenie. W pierwszej ciąży mogłabym się tak wcześnie nie połapać
Witajcie nowe dziewczyny.
Ja mam jakiś kryzys. Młodego do żłobka nie puszczam bo epidemia bostonki panuje i jestem padnięta. Pieczenia pierniczkow mi się zachciało
Ruchy czuję, ale jestem tego pewna tylko dlatego, że mam doświadczenie. W pierwszej ciąży mogłabym się tak wcześnie nie połapać
reklama
sylwcia8526
Fanka BB :)
judy ja mam też na 14.01 ale usg połówkowe później wizyta 18 stycznia w moje urodziny Ale bardzo mnie martwi jedna sprawa bylam przeziebiona tzn jestem jeszcze ale czuje że choroba przeszła mi na oskrzela jutro mam wizytę u lekarza ale się boję bo bolą mnie oskrzela a jak kaszle to już całkiem ból nie do zniesienia , a co najgorsze to ja żadnego antybiotyku wziąć nie mogę w ciąży bo jestem uczulona na penicyline i pochodne a to jedyny antybiotyk jak mozna brać w ciąży tak mi mówili lekarze w poprzedniej ciąży jak byłam chora i nic nie brałam. A jeszcze co do ruchów to ja czuje ale tylko po jednej stronie z boku brzucha i nie wiem czy to tak może też być czy może myle je z czymś innym od samego poczatku ciąży pobolewała mnie ta lewa strona może dzidzia tam się umiejscowiła
I ja również witam nowo zalogowane mamy
I ja również witam nowo zalogowane mamy