reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja też nadal wymiotuje na szczęście tylko rano wtedy czuje się też najgorzej.
Ale się stresuje wizyta :/ biszkopt do tortu zrobiony. oczywiście kombinowałam dodałam barwnik i nie urósł odpowiedni więc musiałam dodatkowy upiec
Kaana oj może się poprawi jeszcze
Ajdja ja przyjmuje w tabletkach bo mam wynik na granicy'
Polecam cytrynian najlepiej wchłania się
Ale się stresuje wizyta :/ biszkopt do tortu zrobiony. oczywiście kombinowałam dodałam barwnik i nie urósł odpowiedni więc musiałam dodatkowy upiec
Kaana oj może się poprawi jeszcze
Ajdja ja przyjmuje w tabletkach bo mam wynik na granicy'
Polecam cytrynian najlepiej wchłania się
Kaana paser ci założą. Na forum ciążowym córki była dziewczyna która to miała bo podobne problemy do twoich i donosiła i urodziła zdrową córkę ( choć nie co przed terminem). Nie taki diabeł straszny. Leż i wypoczywaj o resztę niech zadba lekarz
Ajdja bierzesz magnez bo to typowy objaw niedoboru magnezu.
Ajdja bierzesz magnez bo to typowy objaw niedoboru magnezu.
Lilla My
Kaana spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Lekarz założy co coś na szyjkę i jeszcze przenosisz dzidzie. Stosuj się do zaleceń doktora i dużo odpoczywaj.
Lilla My
Ja biorę kompleksowo witaminy dla ciężarnych. Nie wiem czy magnez tam jest, ale myślę że tak. Żadnych problemów z nogami na razie nie mam. W pierwszej ciąży skurcze łydek miałam dopiero koło 33-34tc
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Kaana współczuję ale najważniejsze, że lekarz szybko to zdiagnozował i będzie to obserwował. Nawet jeśli będzie musiał założyć Ci pessar na szyjkę macicy to nie koniec świata, miałam koleżanki na poprzednich forach z pessarem, samo założenie jest prawie bezbolesne i zupełnie nie wyczuwalne a poprawia to i bezpieczeństwo malucha ale i też Twój spokój w tej sytuacji. Dużo odpoczywaj i nie martw się, wszystko będzie dobrze :-)
Monia 2
Zaciekawiona BB
Część dziewczyny
Kaana mam wielką nadzieje że będzie dobrze Nie no... Kurcze... musi być dobrze!!! Zobaczysz wszystko się dobrze ułoży nie stresuj się, odpoczywaj leż najlepiej na lewym boku Trzymam kciuki za Ciebie
Ja dzisiaj mam szalony dzień rano zakupy świąteczne <lekkie> bo prezenty dla mojej córeczki i mężusia potem obiadek no i z małą robiłyśmy dzisiaj śnieżynki z papieru teraz zrobiłam sałatke owocową(Pyszna góra witamin) i wcinamy sobie mam chwilę dla siebie bo mała artystka moja brokatuje i je mam pełno energii dzisiaj... i moje maleństwo w brzuchu czuje że też ma Pozdrawiam wszystkie mamusie
Kaana mam wielką nadzieje że będzie dobrze Nie no... Kurcze... musi być dobrze!!! Zobaczysz wszystko się dobrze ułoży nie stresuj się, odpoczywaj leż najlepiej na lewym boku Trzymam kciuki za Ciebie
Ja dzisiaj mam szalony dzień rano zakupy świąteczne <lekkie> bo prezenty dla mojej córeczki i mężusia potem obiadek no i z małą robiłyśmy dzisiaj śnieżynki z papieru teraz zrobiłam sałatke owocową(Pyszna góra witamin) i wcinamy sobie mam chwilę dla siebie bo mała artystka moja brokatuje i je mam pełno energii dzisiaj... i moje maleństwo w brzuchu czuje że też ma Pozdrawiam wszystkie mamusie
G.abi
Matko co za kraj!
Nikt mi nie chce wypisać skierowania na echo serca płodu. Twierdzą że skoro mam opiekę prywatną z pracy to moje sprawa i niech oni się martwią.
Lekarz rodzinny też nie chce wypisać(a Ujastek potwierdził że spokojnie może być od rodzinnego)
Ręce opadają jedyny ratunek to wizyta w jakimś gabinecie prywatnym który ma też umowę z NFZ i nie będzie robić fochów.
Wysłałam wiadomość mojej pani doktor. Niech coś wymyśli. Nie rozumiem tylko jak to jest że skoro należą mi się badania prenatalne na fundusz i na tych badaniach okazuje się że konieczne jest echo serca to dlaczego to nie idzie z automatu tylko muszę błagać?
A żeby nie wydawało się łatwo to bardzo mi zależy na czasie bo terminy na echo już dają na koniec stycznia a nie mogą mnie zarejestrować dopóki nie będę miała skierowania w ręce
Nikt mi nie chce wypisać skierowania na echo serca płodu. Twierdzą że skoro mam opiekę prywatną z pracy to moje sprawa i niech oni się martwią.
Lekarz rodzinny też nie chce wypisać(a Ujastek potwierdził że spokojnie może być od rodzinnego)
Ręce opadają jedyny ratunek to wizyta w jakimś gabinecie prywatnym który ma też umowę z NFZ i nie będzie robić fochów.
Wysłałam wiadomość mojej pani doktor. Niech coś wymyśli. Nie rozumiem tylko jak to jest że skoro należą mi się badania prenatalne na fundusz i na tych badaniach okazuje się że konieczne jest echo serca to dlaczego to nie idzie z automatu tylko muszę błagać?
A żeby nie wydawało się łatwo to bardzo mi zależy na czasie bo terminy na echo już dają na koniec stycznia a nie mogą mnie zarejestrować dopóki nie będę miała skierowania w ręce
reklama
Lilla My
Skoro to wyszło na badaniach prenatalnych yo dlaczego od razu nie wypisali skierowania na potrzebne wg nich badania?