reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Dzien dobry :) ja wlasnie dzis chce pojechac obejrzec jakie tutaj Maja wozki . Chociaz mam wątpliwości czy to nie za wcześniej... Jakoś boja sie rozczarowania ...dziś zaczynam 13 tydz . Nie wiem czy każda tak sie zachowuje ale maz zaczyna mieć na mnie nerwy ze panikuje :) brak bólu piersi i nabrzmienia martwią :/

Mnie piersi też nie bolą, natomiast są większe i nabrzmiałe, mdłości nie mam od 3 dni... Ale tłumaczę sobie to Tym że już jestem w tym tygodniu w którym mogą a nie muszą występować objawy.

pkowalska mnie też się podobają czarne wózki, ale jak urodzimy w czerwcu to raczej nie będzie to mądre, dziecko nam się ugotuje... :)

Natalia ja nawet napiętych nie mam sa takie jak nie byłam w ciazy jest napewno dobrze nie czytaj i nie stresuj sie a kiedy masz wizytę ?

W środę . Ale tak jak pisałam wcześniej .. Gdyby tu normalnie podchodzili i badali to byłabym spokojniejsza ...w środę mam tylko usg ale nikt tak naprawdę nie zajrzał czy wszystko w środku dobrze sie układa ..
Jadę do Polski to spotkam sie z lekarzem za 3 tyg. Ja nie mogę tutaj chodzić do lekarza bo nerwice dostaje :)

Mało tego ... Koleżanka rodziła tutaj 3 mies temu. To opowiadali ze dziecku tętno spadło do 50-30 a położne myślały ze aparat złe podłączony i to nie możliwe . Dopiero jak jej maz zaczął na nie krzyczeć to sie obudziły .. Masakra

reklama
Natalka mam już twój termin porodu, potrzebuje jeszcze twój wiek, przeczucie co do płci i imiona jak już jakieś wybrałaś ;)
A tak w ogóle to hejka w niedzielkę kochane ;)

Do góry