reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Hej kochane
Kana nic sie nie martw lekarz na pewno wie :-) powodzenia i trzymam kciuki za ciebie Paulinę i Mry chyba ze jeszcze któraś jutro ma wizytę ?
Magdus , Mamka zdrówka co by bol odszedł ;-)

reklama
Dzien dobry :) Wszystkim przechodzącym dzisiaj badania powodzenia :) napewno pójdzie dobrze :) ja tak sie zastanawiam .. Czy któraś z was poznała płeć dziecko ( ja wiem ze wstępnie bo na tym etapie trudno byc pewnym na 100%) ? Ja w środę mam dokładniejsze badanie usg na wszelkie nieprawidłowości i tak cos słyszałam ze mozna juz wtedy cos zobaczyć :) tym bardziej ze to dokładniejsze badanie :) cierpliwość to nie jest moja mocna strona :))

PaulinaT ja to z tych w gorącej wodzie kąpanych :) najlepiej chciałabym wszystko mieć pod kontrola i wiedzieć :) a tak w tym wypadku sie nie da :) zobaczymy po środzie :) przy okazji jak wasz pracodawca zareagował na ciąże ?

Natalia ja wstępnie dowiedziałam sie, ze chłopiec chociaż przeczucie miałam na dziewczynkę i dalej mam [emoji12]teraz 18 będę sie pytać co tam widzi gin
A dziewczyny wszystkie wizytujące powodzenia i trzymam &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Natalko, my stawiamy na dziewuszkę i tak nam wstępnie gin powiedziała na ostatniej wizycie :-)

Powodzenia dla Wszystkich wizytujących dziś!

Do góry