reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

hehe a mi się podoba ten duński czarny powóz :)
Tylko koła nie skrętne, kto to w ogóle kupuje? Przecież to tak utrudnia manewrowanie, że maskara.
My właśnie wróciliśmy z zakupów, mam 4 kg mąki i tyleż różnych cukrów i przypraw, pierniczki zacząć czas :p

reklama
judy38 ja mam do Torunia 10-12 godzin i na razie nie odwazylam sie samochodem. Jak bede miala tylko autostrada to na pewno zdecyduje sie. Dlatego nie bardzo moge cos zamawiac w Polsce... a rodzice nie maja samochodu. Czekam az alegro zacznie wysylac za granice. Siostra ktora pracuje w tej firmie inormuje mnie na bierzaco.

Ja dzis na wsi jestem. :-)

Czytam i czytam i nie sposób nadrobić tylu postów. Aktualnie siedzę w szpitalu, w czwartek zaczął mnie boleć brzuch i jak do piątku nie przestawał to pojechaliśmy na IP. Na szczęście z maleństwem wporządku a brzuch bolał od jelit...coś mi się przyblokowało...dostałam nospę i magnez i przeszło ale na obserwacji musiałam zostać:/ jak edytujecie listę mamuś to podaję dane: 25lat, termin na 23.06, co do imion to jeszcze nie wiem a obstawiam chłopca :)

reklama
Magdus ja dzis tez umieram od rana. Boli mnie brzuch ale tak na srodku wiec wlasnie obstawiam jelita. Na dole na szczescie w porzadku, choc troche mnie momentami ciagnie macica i jestem w nerwach. Ale dobrze ze nie pojechalam na IP bo pewnie by mi pomogli tak jak Tobie. Wzielam Nospe i espumisan. Na chwile przeszlo i znow boli ale jak leżę to jest lepiej wiec leżę:) dobrze ze u Ciebie wszystko ok z maluszkiem.

Do góry