reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Wspaniale słyszeć ze macie dobre wyniki. Oby tak dalej.
Moja mama miała wiele problemów ciążowych i niestety udało się tylko za jednym razem. Ja nie mam żadnych. Żadnych odkrytych :) bo może coś tam się działo, że córka w 36tc na świat przyszła. Na szczęście zdrowa.
Szczerze to chciałabym 7.06. urodzić, tak jak córkę :)

reklama
Dziewczyny ale mam bóle głowy już nie daje rady teraz to mnie od kilku dni cały czas boli co wezmę tabletkę to na 3 ,4 godziny przestaje a pózniej to samo a nie chce brać tyle tabletek niby gin powiedział ze 4 na dobę moge ale mnie ostatnio na okrągło boli i boje sie brać tak długo masakra już nie wiem co robić a bóle sa naprawdę silne

Ja mam z OM 2.06. a z usg 30.05. także może byc różnie ;) syna urodziłam 2 tyg przed terminem. Bardzo duzo dziewczyn rodzi wcześniej, ale też sporo rodzi po terminie. Nie ma reguły. Na pewno część z nas będzie majowa, a część może nawet lipcowa ;)

Ciśnienie mierzy mi gin zawsze i mam wzorowe i to jest taki bol ze kawa nie pomoże mi poprostu pęka głowa twarz drętwieje i aż robi mi sie nie dobrze z tego bólu

pkowalska ja miałam takie migreny w pierwszej ciąży do końca 3 miesiąca. Zaciskałam zęby i nic nie brałam ale leżałam z obwiązaną głową, pod kocem, w ciemności. Podobno lepiej wziąć czasem paracetamol niż tak się męczyć i cierpieć. Ale na mnie działa tylko ibuprom, paracetamol nie więc nie brałam. Poza tym jak już ten ból tak się rozszaleje to nic nie pomaga, trzeba brać lek jak zaczyna bolec. W tej ciąży na szczęście u mnie spokój z migrenami. A ciśnienie mam zawsze niskie, co w ciąży akurat jest wskazane.

reklama
Kiedyś już miałam takie bóle przed podejrzewali tętniaka ale rezonans wyszedł dobrze miałam jakieś tabletki na te bóle to było z 2 lata temu a teraz w ciazy sie nasiliło poprostu już nie daje rady i boje sie brać tyle tabletek ze zaszkodzę dziecku

Do góry