reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Hej

Happy piątka do mnie wróciły wymioty:(

Ja jeszcze chodzę normalnie w ubraniach spodnie nawet jeansy zapinam a głównie leginsy
Gorzej z góra muszę zapas zrobić większych bo wszystko małe

reklama
Gabi, kciuki zaciśnięte!

Judy, ja też mam sporo ciuchów z poprzedniej ciąży, taki wielki karton, wszystko już poprałam, ale ponieważ tamtą ciążę zaczynałam z większą wagą- problem odwrotny, będę musiała dokupić jakieś spodnie na pewno na teraz.

Galaxia, pogoda mnie dobija, ja rozumiem, że lato minęło, ale czy musi ciągle padać?

Gabi trzymam kciuki &&&&
Ja już zaopatrzyłem sie w ciuchy z hm spodnie jeansy 129 a leginsy z pasem 39.99 i naprawdę fajne
Dzwoniłam dziś do lekarza zapytać sie czy to on mi teraz zrobi usg genetyczne i powiedział ze oczywiście ze tak [emoji12]
Chyba nawet sie zdenerwował trochę jak powiedziałam ze nie każdy lekarz robi :-) powiedział ze jak lekarz specjalista nie potrafi tego robić to by nie dostał certyfikatu itp

Nie miałam wczoraj siły pisać:( Niestety moje maleństwo umarło :( Lekarz zdiagnozował : poronienie zatrzymane w 9 tygodniu ciąży. Powiedział, że maleństwo miało 2 cm i musiało się to stać ok. 2 dni temu :( Złośliwość losu polega na tym, że to nie krwiak był przyczyną , bo krwiak się wchłonął. Stwierdził, że serduszko musiało przestać bić z przyczyn genetycznych :( Jestem załamana. Mam nadzieję, że jestem ostatnią osobą z tego forum, która doświadczyła tego dramatu. Życzę Wam dziewczyny spokojnych i zdrowych ciąż. Dzięki za wsparcie , trzymajcie się

Ritnes bardzo mi przykro :-( tule cie mocno kochana. Trzymaj się. Nie wierzę, łzy do oczu się cisna :-(

reklama
Do góry