reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Happy h&m ma dział mama ale nie we wszystkich sklepach i tam jest dość rozsądnie jeśli chodzi o ceny. Ciążowe leginsy 40-50 pln a spodnie około 130 pln. Więc jeszcze nie tak najgorzej tylko trzeba sprawdzić ktory sklep w okolicy ma ten dział ;)

reklama
Kaana latem sukienki - najwygodniej i przewiewnie ;) ja caly 3 trymestr latem przechodzilam i bardzo dobrze wspominam ten okres :)

A swoja droga mnie tez wszystko leci z rąk. Mąż sie smieje ze to ciążowe zwiodczenie stawow wiec sporo mi wybacza ;)

Proszę o kciuki:)
Dziś po 10 mam wizytę, ale najpierw muszę iść przebadać Młodą bo do temperatury dołączył kaszel i mega katar.

Hej:) zaraz sprawdzę co ten h&m ma nam do zaoferowania:) póki co nie muszę nic kupować ale już rozejrzeć się przecież można.

Gabi ja też trzymam kciuki. I czekamy na wieści.

Ja mam ubrania po poprzedniej ciąży. Tylko wtedy zaczynałam z mniejszą wagą. Teraz już dwie pary ciążowych spodni jest na mnie zaciasnych w d... Trzeba będzie kupić coś w to miejsce. Bluzki itp dadzą radę. Jednie kurtka zimowa jeszcze dojdzie bo w mojej ledwo się dopinam. Niestety kupiłam ją jeszcze jak byłam w rozmiarze M teraz jest L i dochodzi brzuch . Pękła mi podszewka w środku na plecach i to tak ba połowę pleców to chyba znak że jestem małym grubaskiem ;)

reklama
Do góry