reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

No własnie i tu jest pies pogrzebany. Pani w komputerwym orzekła z duma; 170 zl a tak bardzo nie chciałam zeby mòj się o tym dowiedział bo to nowy laptop.. Nie mam serce zgonic na psa.. A na jedynie na allegro cena hakpo taka. Akurat firma z ktòrej mamy lapka zaczęła protukować ładwarki z prostokątnym wejściem ;\

reklama
Ja kiedyś wymieniłam książkę na ładowarkę ;). Teraz się nudze bo nie mogę pooglądać serialu. Mòj wraca za 5h dopiero a jak się dowie o moim przestępstwie to chyba nie bedzie zadowolony z powrotu ;). Ide na zakupy, do pozniej ;)

Kaana ja ostatnio grzmotnelam swoim dość nowym i nie tanim telefonem o podłogę, niestety tego nie przetrzymał :/ na szczęście na niezdarność w ciąży można wiele zwalić :) no i kto by krzyczał na ciężarną? :)
Ale nie ukrywam, że nie byłam pewna czy mi łba nie ukręci bo to nie pierwszy raz.

Dziewczyny to wstawiajcie zdjęcia brzuszków, przynajmniej te które jeszcze nie mają brzuchow będą mogły oko nacieszyc;);)

A jak tam Wasza waga??

Ja juz oglądnęlam wszstkie grudniowe i lutwe brzuszki ;p. Swojego zrobić nie mogę. Choć i tak tylko ja widzę ròżnice. Jestem szczpła. 170 cm 56 kg. Małe cycki chude łapki i nòżki, niby płaski brzuch ale wszystko co zbędneto szło właśnie tam wiec ciąża tylko wypchnęła tłszczyk do przodu :p.

reklama
Hej! Ja dzisiaj slaba, mdlosci wrocily. :-/ Bylam u endokrynologa. Wyniki powinnam dostac jutro.
Zdjecie zrobie jak mi oponka (wzdecia) zejdzie. Ja juz sie zaczelam rozgladac za ciazowymi ubraniami. Szalu nie ma, maly wybor i drogo. Przynajmniej u mnie w Au. Mysle ze na poczatek kupie sobie po prostu wieksze zwykle koszulki bawelniane, jakies ponczo, sukienke welniana i getry a spodnie bede zapinac na gumke ;-)... Jak dojdzie brzuch to kupie sobie taki elastyczny pas, to nie bede musiala rezygnowac z moich ciuchow. Pozdrawiam i dobranoc ja dzis chyba do 20:00 nie dotrwam :-)

Do góry