reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kulkaa nas też nie stać na bilety do teatru. Przesadzaja z tymi cenami. Dostalismy darmowe zaproszenia na próbę generalną do Strasznego Dworu ;) a w kinie to już nie pamiętam kiedy byłam..

reklama
Ja w kinie byłam chyba z rok temu a w teatrze to chyba ze 2 lata temu ale u nas w mieście niestety nie ma teatru dlatego trzeba jeździć do innego miasta.

Ale Wam zazdroszcze tych usg w 12 tyg :-) Ja mialam pierwsze USG na poczatku pazdziernika a kolejne bede miala na Swieta. Ale za to zrobie sobie na Swieta a potem u siebie 2 tyg pozniej bede miala "legalnie" :-) Nadrobie sobie :-p

Oj w kinie ja bylam ostatni raz w ciazy z mlodym czyli 3 lata temu :-)
Mam ochote na Listy do M 2 i mam nadzieje ze jeszcze na Swieta beda grac to mama zajmie sie mlodym a my z mezem pojdziemy. Tutaj nie chodze do kina bo jezyka nie znam :-)

Mój ukochany młodszy o 7 lat, przebij to :):)

WOW :-)

Galaxia, ja się budzę i zanim dobrze otworzę oczy- już czuję, jak mnie mdliii, więc zazdroszczę troszkę, bo zapomniałam już, jak to jest zaczynać dzień bez mdłości. Z drugiej strony, gdyby tak nagle teraz mi minęło, pewnie umierałabym ze strachu, ze to zły znak, hehe.

Ja sie w tamtej ciazy przejmowalam kazdym pierdnieciem, uplawem, bolem itp. W tej dalam na luz bo zwariowalabym :-)

Galaxia, no właśnie myślałam, że w tej ciąży też dam radę wyluzować, tyle już za mną, czas się uspokoić. No ale nie potrafię :baffled: mam nadzieję, że właśnie usg genet.i przejście w 2 trymestr mnie uspokoi. Nie panikuję może tak jak w ciąży z małą, staram się większym rozsądkiem wykazać, ale taki ze mnie chyba typ ;-)

Witaj Klaudio :)

Co do męża to widzę, żem nudna jak flaki z olejem :tak:
Przygarnęłam chłopa z tego samego rocznika, ale jak zaczynaliśmy romans te naście lat temu to mnie na imprezy wpuszczali bez problemu a on ciągle musiał dowodem machać :-)
Do tej pory zresztą wygląda bardzo młodo

A co do wyjść to ja mam bajkową sytuację bo moja mama mieszka 2 bloki obok, więc przynajmniej raz w tyg wieczorem możemy się urwać, na kawę, spacer czy do teatru (nawet jutro lecimy na Pożar w burdelu) i noszę ją na rękach za to :)
przy dwójce już pewnie nie będzie ta różowo, zobaczymy.

miłego weekendu wszystkim

Gabi mi za 2 tygodnie moja gin ma zrobić dokładne pomiary. A te dokładne to w 20tyg chyba będę robić. tak w pierwszej ciąży miałam.

Ale bym chciała komuś dziecko sprzedać ;) ach marzenia 3 lata prawie bez przerwy z nim jestem.

reklama
No to znów IP. To już raczej koniec. Pęcherzyk nieco urósł, zarodka nie widać, za to jest krwawienie. Czekam na wyniki bety. W poniedziałek powtórka i zobaczyć czy będzie przyrost. Ale raczej ciąża się nie rozwinęła i zaczyna się poronienie.

Do góry