reklama
Ale Wam zazdroszcze tych usg w 12 tyg :-) Ja mialam pierwsze USG na poczatku pazdziernika a kolejne bede miala na Swieta. Ale za to zrobie sobie na Swieta a potem u siebie 2 tyg pozniej bede miala "legalnie" :-) Nadrobie sobie
Oj w kinie ja bylam ostatni raz w ciazy z mlodym czyli 3 lata temu :-)
Mam ochote na Listy do M 2 i mam nadzieje ze jeszcze na Swieta beda grac to mama zajmie sie mlodym a my z mezem pojdziemy. Tutaj nie chodze do kina bo jezyka nie znam :-)
WOW :-)
Ja sie w tamtej ciazy przejmowalam kazdym pierdnieciem, uplawem, bolem itp. W tej dalam na luz bo zwariowalabym :-)
Oj w kinie ja bylam ostatni raz w ciazy z mlodym czyli 3 lata temu :-)
Mam ochote na Listy do M 2 i mam nadzieje ze jeszcze na Swieta beda grac to mama zajmie sie mlodym a my z mezem pojdziemy. Tutaj nie chodze do kina bo jezyka nie znam :-)
Mój ukochany młodszy o 7 lat, przebij to
WOW :-)
Galaxia, ja się budzę i zanim dobrze otworzę oczy- już czuję, jak mnie mdliii, więc zazdroszczę troszkę, bo zapomniałam już, jak to jest zaczynać dzień bez mdłości. Z drugiej strony, gdyby tak nagle teraz mi minęło, pewnie umierałabym ze strachu, ze to zły znak, hehe.
Ja sie w tamtej ciazy przejmowalam kazdym pierdnieciem, uplawem, bolem itp. W tej dalam na luz bo zwariowalabym :-)
Kulkaa
Fanka BB :)
Galaxia, no właśnie myślałam, że w tej ciąży też dam radę wyluzować, tyle już za mną, czas się uspokoić. No ale nie potrafię mam nadzieję, że właśnie usg genet.i przejście w 2 trymestr mnie uspokoi. Nie panikuję może tak jak w ciąży z małą, staram się większym rozsądkiem wykazać, ale taki ze mnie chyba typ ;-)
claudiaaudia
Czesc mam na imie klaudia i jestem drugi raz w ciazy w 7 tyg. Yermin na 28 czerwiec. Czy moge sie do was dolaczyc?
Witaj Klaudio
Co do męża to widzę, żem nudna jak flaki z olejem
Przygarnęłam chłopa z tego samego rocznika, ale jak zaczynaliśmy romans te naście lat temu to mnie na imprezy wpuszczali bez problemu a on ciągle musiał dowodem machać :-)
Do tej pory zresztą wygląda bardzo młodo
A co do wyjść to ja mam bajkową sytuację bo moja mama mieszka 2 bloki obok, więc przynajmniej raz w tyg wieczorem możemy się urwać, na kawę, spacer czy do teatru (nawet jutro lecimy na Pożar w burdelu) i noszę ją na rękach za to
przy dwójce już pewnie nie będzie ta różowo, zobaczymy.
miłego weekendu wszystkim
Co do męża to widzę, żem nudna jak flaki z olejem
Przygarnęłam chłopa z tego samego rocznika, ale jak zaczynaliśmy romans te naście lat temu to mnie na imprezy wpuszczali bez problemu a on ciągle musiał dowodem machać :-)
Do tej pory zresztą wygląda bardzo młodo
A co do wyjść to ja mam bajkową sytuację bo moja mama mieszka 2 bloki obok, więc przynajmniej raz w tyg wieczorem możemy się urwać, na kawę, spacer czy do teatru (nawet jutro lecimy na Pożar w burdelu) i noszę ją na rękach za to
przy dwójce już pewnie nie będzie ta różowo, zobaczymy.
miłego weekendu wszystkim
Fiolka_130
Gabi mi za 2 tygodnie moja gin ma zrobić dokładne pomiary. A te dokładne to w 20tyg chyba będę robić. tak w pierwszej ciąży miałam.
Ale bym chciała komuś dziecko sprzedać ach marzenia 3 lata prawie bez przerwy z nim jestem.
Ale bym chciała komuś dziecko sprzedać ach marzenia 3 lata prawie bez przerwy z nim jestem.
reklama
No to znów IP. To już raczej koniec. Pęcherzyk nieco urósł, zarodka nie widać, za to jest krwawienie. Czekam na wyniki bety. W poniedziałek powtórka i zobaczyć czy będzie przyrost. Ale raczej ciąża się nie rozwinęła i zaczyna się poronienie.