reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

I kobitki, jakie z Was staruszki? ;P moja ciocia urodziła pierwsze i ostatnie dziecko w wieku 45 lat. Była wtedy 2 lata po ślubie i nikt jej nie dawał szans na ciążę, a jeśli już, to wiadomo czym straszyli. A kuzynka moja ma obecnie 15 lat, jest wzorową uczennicą i radzi sobie świetnie :)

reklama
G.abi ja ze wzgledu na wiek tez sie kwalifikuje ale raczej nie bede robila, zobacze co wyjdzie na usg genetycznym:))

Gabi ja też nie czuję się wyróżniona, ale tak czy siak muszę robić. Nawet jak wyjdzie usg gen dobrze to amniopunkcje też będę robic, zastanawiam się jeszcze nad tym badaniem z krwi matki ale zobaczymy mam jeszcze kilka tyg na zastanowienie się.

Gabi ja mogę przebić to w drugą strone:) mój ukochany starszy jest odemnie o 12 lat:p ale różnicy w ogóle nie czuję:) może troszkę widać ale mnie to kompletnie nie przeszkadza.

Jeśli chodzi o moje badanie to usg plus jakieś 2 z krwi mojej. Nie chce jakoś dużo czytać na ten temat bo wiem że będę świrować. W sumie już nie długo więc jakoś przeżyję do tego czasu bez dokładnej wiedzy.
Paulina :):) wygrałaś

Dzien dobry :-)

Ale sie dziś wyspałam! Synek pojechał do dziadków, dopiero jutro rano go odbieramy. Niestety ma paskudny katar więc troche sie martwie i liczę że sie nie zaraże.. My dziś z mężem idziemy do opery :-) Ostatni raz byliśmy chyba w ciąży z Michałkiem.

Katrine gratuluje bliźniaków! Ja zawsze chciałam ale jak widać sie nie udało ;) niestety bardzo duży jest odstek ciąż bliźniaczych w ktorych na wczesnym etapie jeden bliźniak wchlania drugiego. Tak jakby odbierał mu siły witalne. Mam nadzieję że u Ciebie bedzie onaczej. Moze ten drugi dzidziuś jest po prostu młodszy? To jedno czy dwujajowe?

Cześć, witam się i ja :-)
Gabi, ja usg genetyczne będę robić, jeśli będzie ok- na tym koniec, pewnie w podobnym terminie jak Ty, pojutrze mam wizytę, to się dowiem.
Muszę dziś chatę odszorować, a najchętniej bym leżała ;-)

Galaxia, ja się budzę i zanim dobrze otworzę oczy- już czuję, jak mnie mdliii, więc zazdroszczę troszkę, bo zapomniałam już, jak to jest zaczynać dzień bez mdłości. Z drugiej strony, gdyby tak nagle teraz mi minęło, pewnie umierałabym ze strachu, ze to zły znak, hehe.
No i chyba hormony buzują, bo wczoraj wieczorem siedziałam i płakałam, że mi się kontakty w telefonie pokasowały.

Mamaka, fajnie, że macie okazję wyjść, o rany my nie pamiętam nawet kiedy byliśmy w teatrze, za drogie to dla mnie niestety rozrywki, ale w grudniu obiecał mi mąż kino i drugą część "Listów do M.". Wiem, że to nie tak ambitne jak opera, ale pierwsza część nam się podobała, więc zawsze jakaś opcja na miły wieczór we dwoje się szykuje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
PaulinaT ja roznicy wieku tez nie czuje. Zreszta wygladam na mlodsza ;-). Ale jak poznalam meza to mial niecale 19 lat wiec troche dziwnie sie czulam jak sie dowiedzialam. Nastolatka poderwalam :-) :-)

Do góry