Megami ale zagadkowo odpisałaś, teraz będę myśleć To pracowałaś w szkole? ehh uwierz, wolałabym mieć już dwoje dzieci i dopiero zaczynać staż niż kończyć bezdzietnie, mało która u nas robi staż o czasie, no chyba, że jest samotna.
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Emilchen ja zupelnie cos innego niz szkola ;-) fakt mam czas na drugie wiec jestem spokojna ;-)
Oj tam kariera :-) tez była kiedys dla mnie ważna ale ten etap mam już za sobą. Mam 32 lata a we wrześniu kończę 33! Praca zeszla u mnie na drugi plan choć nie ukrywam ze miałam ambitne plany zawodowe no ale co tam udało mi się osiągnąć :-) teraz mam zamiar stać się matką polka i jak Bóg da to dwójka i dopiero powrót do pracy :-)
agulqa_b
Maadlen ja jak sie postaram to i na emie bede mogla dzieci rodzic ;-) a tak calkiem powaznie to chce odstep 4-5lat. Przy okazji troche popracuje, ciezko u mnie wysoko zajsc, ale co tam. Popracuje troche i zaczne starac sie o kolejne :-)
agulqa_b
A mi poki co jedno starczy :-) tu pracuje dopiero od maja 2012 i za duzo nie osiagnelam jeszcze, chociaz wszystko co moglam w tym czasie ;-)
mnie dzisiaj czeka rozmowa z kierowniczką (muszę jej w końcu powiedzieć) i mam nadzieję, że nie stchórzę...
Ale już tak strasznie się nie stresuje, co ma być to będzie.. jak będę musiała wrócić na poprzednie stanowisko to wrócę.. a jeśli ciąża ma decydować, czy ktoś mnie chce w pracy, czy nie to wolę wrócić niż pracować z takim szefem..
Trzymajcie kciuki;-)
Ale już tak strasznie się nie stresuje, co ma być to będzie.. jak będę musiała wrócić na poprzednie stanowisko to wrócę.. a jeśli ciąża ma decydować, czy ktoś mnie chce w pracy, czy nie to wolę wrócić niż pracować z takim szefem..
Trzymajcie kciuki;-)
agulqa_b
Mnie na szczescie nie da sie tak latwo zwolnic itp, ale pod gorke mozna robic i to ostro. Noale dla mnie moja rodzinka wazniejsza niz takie gadania przelozonych
reklama
Gabi83
Jusia, ja powiedziałam dzisiaj mojej szefowej, szefowi powiem jak wróci bo go nie ma w PL, szefowa gratulowała, powiedziałam ze dzieci to błogosławieństwo więc u mnie było ok i powiedziała, ze dobrze, że wcześnie mówię
poza tym muszą Cie przyjąć na takie samo, bądź równorzędne stanowisko po powrocie
poza tym muszą Cie przyjąć na takie samo, bądź równorzędne stanowisko po powrocie