reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

Hmm,no to się poświęcę i jutro sobie piwko kupię:-D (nie przepadam,chociaż takie słabiutkie czasem lubię np.Corona ),Karmi...nigdy nie piłam,napisze jakie wrażenia;-)

reklama
:-D a miało być o karmieniu ...;-)
w Karmi bardzo nie gustuję :dry: ale zimnego Lecha albo lepiej Millerka - popijam:zawstydzona/y: bynajmniej nie ze względu na laktację;-):-D

Gabi - widzę ze sprowadziłyśmy Cię na złą drogę hehehe, nie ma to jak forum wspierające :-p

Klucha - jak wrażenia z karmi?;-)

A żeby nie było, że temat cyca zniknął, to napiszę, że mój maluch już niebardzo chce cycusiać, więc troszku się przymuszamy, bo wiadomo, z butli łatwiej. Ale wiadomo też - krupnik zawsze jest zdrowszy niż fastfood, choć nie zawsze smaczniejszy, więc cyca nie odpuścimy :-p

ja się raczej nie przekonam bo lubię goryczkę w piwie i karmi mi nigdy nie podchodziło... za to tęsknię za bayleisem a on raczej na laktacje nie pomaga więc odpuszczam

A żeby nie było, że temat cyca zniknął, to napiszę, że mój maluch już niebardzo chce cycusiać, więc troszku się przymuszamy, bo wiadomo, z butli łatwiej. Ale wiadomo też - krupnik zawsze jest zdrowszy niż fastfood, choć nie zawsze smaczniejszy, więc cyca nie odpuścimy :-p[/QUOTE]

Ja mam podobny problem, jak jeżdzę do szkoły w soboty i niedziele ,to zaczyna się koszmar 2 dni mały jadł z butli którą bardzo lubi, a cycuś ??? no właśnie ale też jestem wytrwała, nie ma co.

ja się raczej nie przekonam bo lubię goryczkę w piwie i karmi mi nigdy nie podchodziło... za to tęsknię za bayleisem a on raczej na laktacje nie pomaga więc odpuszczam
noo ale to już grubsza sprawa,u mnie stoi na półce i na mnie patrzy takie karmelowe:tak::tak:,niestety nie zdecyduję się ćwiczę silną wolę;-):tak:

Jestem zdziwiona swoimi mlecznymi możliwościami...dziś w nocy karmiłam Tinę 5 razy i mleka nie brakło:szok::szok::szok:

Hmm,no to się poświęcę i jutro sobie piwko kupię:-D (nie przepadam,chociaż takie słabiutkie czasem lubię np.Corona ),Karmi...nigdy nie piłam,napisze jakie wrażenia;-)

Corona hu hu uwielbiam.... i ostatnio się poraczyłam paroma łyczkami od męża ;-);-)

:-D a miało być o karmieniu ...;-)
w Karmi bardzo nie gustuję :dry: ale zimnego Lecha albo lepiej Millerka - popijam:zawstydzona/y: bynajmniej nie ze względu na laktację;-):-D

Lech to moje ulubione piwko polskie ;-);-)

Kocham wszelkiego rodzaju likiery i słodkie alkochole i tez tesknie za bayleisem :sorry2::sorry2:

Kurka na jakas alkoholiczke wyszlam.......... ale od razu mówie , ze nie jestem, ale posmakowac w miare rozsadku dobre alkohole to lubie :cool2::cool2:

reklama
hej dziewczyny !!!

a ja tak pod temat mam pytanie :-):-):-)

ile razy na dobe karmicie swoje malenstwa?? ja prowadze sobie "ewidencje karmień" to mam 10 karmien na dobę... a jak to jest u was???

Do góry