Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noo ale to już grubsza sprawa,u mnie stoi na półce i na mnie patrzy takie karmelowe,niestety nie zdecyduję się ćwiczę silną wolę;-)ja się raczej nie przekonam bo lubię goryczkę w piwie i karmi mi nigdy nie podchodziło... za to tęsknię za bayleisem a on raczej na laktacje nie pomaga więc odpuszczam
Hmm,no to się poświęcę i jutro sobie piwko kupię (nie przepadam,chociaż takie słabiutkie czasem lubię np.Corona ),Karmi...nigdy nie piłam,napisze jakie wrażenia;-)
a miało być o karmieniu ...;-)
w Karmi bardzo nie gustuję ale zimnego Lecha albo lepiej Millerka - popijam bynajmniej nie ze względu na laktację;-)
ja się raczej nie przekonam bo lubię goryczkę w piwie i karmi mi nigdy nie podchodziło... za to tęsknię za bayleisem a on raczej na laktacje nie pomaga więc odpuszczam