reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

Hmm,no to się poświęcę i jutro sobie piwko kupię:-D (nie przepadam,chociaż takie słabiutkie czasem lubię np.Corona ),Karmi...nigdy nie piłam,napisze jakie wrażenia;-)

reklama
:-D a miało być o karmieniu ...;-)
w Karmi bardzo nie gustuję :dry: ale zimnego Lecha albo lepiej Millerka - popijam:zawstydzona/y: bynajmniej nie ze względu na laktację;-):-D

Gabi - widzę ze sprowadziłyśmy Cię na złą drogę hehehe, nie ma to jak forum wspierające :-p

Klucha - jak wrażenia z karmi?;-)

A żeby nie było, że temat cyca zniknął, to napiszę, że mój maluch już niebardzo chce cycusiać, więc troszku się przymuszamy, bo wiadomo, z butli łatwiej. Ale wiadomo też - krupnik zawsze jest zdrowszy niż fastfood, choć nie zawsze smaczniejszy, więc cyca nie odpuścimy :-p

ja się raczej nie przekonam bo lubię goryczkę w piwie i karmi mi nigdy nie podchodziło... za to tęsknię za bayleisem a on raczej na laktacje nie pomaga więc odpuszczam

A żeby nie było, że temat cyca zniknął, to napiszę, że mój maluch już niebardzo chce cycusiać, więc troszku się przymuszamy, bo wiadomo, z butli łatwiej. Ale wiadomo też - krupnik zawsze jest zdrowszy niż fastfood, choć nie zawsze smaczniejszy, więc cyca nie odpuścimy :-p[/QUOTE]

Ja mam podobny problem, jak jeżdzę do szkoły w soboty i niedziele ,to zaczyna się koszmar 2 dni mały jadł z butli którą bardzo lubi, a cycuś ??? no właśnie ale też jestem wytrwała, nie ma co.

ja się raczej nie przekonam bo lubię goryczkę w piwie i karmi mi nigdy nie podchodziło... za to tęsknię za bayleisem a on raczej na laktacje nie pomaga więc odpuszczam
noo ale to już grubsza sprawa,u mnie stoi na półce i na mnie patrzy takie karmelowe:tak::tak:,niestety nie zdecyduję się ćwiczę silną wolę;-):tak:

Jestem zdziwiona swoimi mlecznymi możliwościami...dziś w nocy karmiłam Tinę 5 razy i mleka nie brakło:szok::szok::szok:

Hmm,no to się poświęcę i jutro sobie piwko kupię:-D (nie przepadam,chociaż takie słabiutkie czasem lubię np.Corona ),Karmi...nigdy nie piłam,napisze jakie wrażenia;-)

Corona hu hu uwielbiam.... i ostatnio się poraczyłam paroma łyczkami od męża ;-);-)

:-D a miało być o karmieniu ...;-)
w Karmi bardzo nie gustuję :dry: ale zimnego Lecha albo lepiej Millerka - popijam:zawstydzona/y: bynajmniej nie ze względu na laktację;-):-D

Lech to moje ulubione piwko polskie ;-);-)

Kocham wszelkiego rodzaju likiery i słodkie alkochole i tez tesknie za bayleisem :sorry2::sorry2:

Kurka na jakas alkoholiczke wyszlam.......... ale od razu mówie , ze nie jestem, ale posmakowac w miare rozsadku dobre alkohole to lubie :cool2::cool2:

reklama
hej dziewczyny !!!

a ja tak pod temat mam pytanie :-):-):-)

ile razy na dobe karmicie swoje malenstwa?? ja prowadze sobie "ewidencje karmień" to mam 10 karmien na dobę... a jak to jest u was???

Do góry