NomiMalone
Fanka BB :)
Justyna w ogóle mleka nie pija (takiego samego) nie chce i koniec. Toteż u nas posiłki treściwsze
Dajemy jej także spróbować swoich posiłków bo by nam żyć nie dała. Ale to tak na smaka . Najchętniej jadła by to co my.
Z innych rzeczy to chrupasy kukurydziane i biszkopty, A no i ostatnio dałam troszkę suszonej figi, rodzynek i żurawiny. Figa smakuje bardzo
EDIT: zapomniałam, do drzemki w ciągu dnia , do zaśnięcia cyc , ile ona tam wypije to nie wiem ale nie wiele
do zaśnięcia nocnego też cyc i w nocy jak się przebudza to tez sobie chlipie, wygodnie bo śpi z nami
- 8:00-9:00 - kaszka glutenowa + wit D3 140--180ml
- 12:00-13:00 - obiad (do tej pory ze słoiczków przez nas robionych, z warzywami łosoś/królik/indyk/kurczak) cielęciny i wołowiny jeszcze nie dawaliśmy
- 14:00-14:30 - owoc lub deser (kupowany z hippa) mleczno-owocowy 190g
- 16:00-17:00 - kaszka140ml
- 19;30-20:00 - kleik 140-180 ml
Dajemy jej także spróbować swoich posiłków bo by nam żyć nie dała. Ale to tak na smaka . Najchętniej jadła by to co my.
Z innych rzeczy to chrupasy kukurydziane i biszkopty, A no i ostatnio dałam troszkę suszonej figi, rodzynek i żurawiny. Figa smakuje bardzo
EDIT: zapomniałam, do drzemki w ciągu dnia , do zaśnięcia cyc , ile ona tam wypije to nie wiem ale nie wiele
do zaśnięcia nocnego też cyc i w nocy jak się przebudza to tez sobie chlipie, wygodnie bo śpi z nami
Ostatnia edycja: