reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
My na to chałwa mówimy :-) i doprosić sie o to nie mogę żeby brat zrobił a sama się zabrać nie mogę... ale już patrzę jaki jest przepis...
Ja zawsze mam problem ze znalezieniem tego mleka w proszku... jest w marketach??Jak tak to gdzie go szukać bo jakoś nigdy mi się o oczy nie obiło...
Ja zawsze mam problem ze znalezieniem tego mleka w proszku... jest w marketach??Jak tak to gdzie go szukać bo jakoś nigdy mi się o oczy nie obiło...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
kurcze musze w piątek się przyjżeć dokładnie...bo jak znajde to normalnie chyba na droge zrobie! A jak nie na droge to po wczasach na pewno. Strona już ulubionych...
Matko jakiego mi smaka narobiłaś Marta !! nie dość że od baaardzo dawna mam na to ochotę to jeszcze teraz to... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide książkę czytac bo chyba komputer śliną zaleje
Matko jakiego mi smaka narobiłaś Marta !! nie dość że od baaardzo dawna mam na to ochotę to jeszcze teraz to... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide książkę czytac bo chyba komputer śliną zaleje
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dagniecha hahahaha :-d ślinotok ?? Toz to groźne, coś ala wścieklizna, tylko piany nie puszczaj !!! Nie daj się !!! :-d :-d :-d
Agnieszka wyobraz sobie jakiego smaka ja mam teraz
no tak mi sie zachcialo tego ze najchetniej dzis bym zrobila ale nie zdazylam do sklepu ruszyc, jutro Olsztyn, w czwartek tez, ale moze jakos na weekend zdaze bo mam przed oczami to ciasto
no tak mi sie zachcialo tego ze najchetniej dzis bym zrobila ale nie zdazylam do sklepu ruszyc, jutro Olsztyn, w czwartek tez, ale moze jakos na weekend zdaze bo mam przed oczami to ciasto
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Marta jak zrobisz to ciasto to normalnie cie w weekend napadne bo będziemy w Olsztynie ;-) więc sie nie wywiniesz ot co!
reklama
aniez
Fanka BB :)
aniez - ja nie wiem, gdzieś Ty wielkie dupsko widziała, przecież Ty lachon jesteś!
W realu, niestety w realu (nie mylić ze sklepem)... po szpitalnej diecie to woła z kopytami bym zjadła... a jeszcze bębzun był rozepchany wczasowym jedzeniem... jutro zapiekanka z brokułami i serem żółtym... może w ogóle mieszankę serów tam wcisnę... w sam raz na dietę, nie? ;-)
Blok czekoladowy mnie nie kusi, bo na szczęście nie lubie słodkiego, ale mam fazę na sery ;-)