reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piewsze Urodzinki

reklama
A u nas będą dwa torty: dla Tadeczka i dla Małgosi. Między ich urodzinami jest 17 dni różnicy więc będziemy chyba wspólnie świętować. A tort na 100% sama upikę. Ja nigdy nie kupuję ciast. Po za tym uwielbiam piec.

a ja szukam projektu na tort :)
no i wiecie co ??
zmienilam zdanie!
kupuje tort bo jak pomyslalam ile musze wymyslnych rzeczzy kupic i jak sie nastresuje czy wyjdzie to wole kupic bo i tak tortu kazdy zje kawaleczek a kupie w M&S to moze nie bedzie taki syfiasty ??

Ostatnia edycja:
U nas też nie będzie takiej imprezy jak w ubiegłym roku. Chyba tylko we własnym gronie.
Tort jednak raczej zamówię, bo mamy w pobliżu cukiernię i robią pyszne ciasta. Sama się nie podejmę, hehehe...

a ja to sama nie wiem...Valdi bedzie na statku...wiec bedzie dziwnie...
ale na swieta jedziemy na sląsk i mysle ze tam zrobie jakąs mał.a uroczystosc dla damiana i pawła jednoczesnie.
przyjezdza moj brat z niemiec on jest chrzestnym damianka, zroszta na sląsku mam wiekszosc rodziny wiec byloby wesoło, ale jeszcze musze to przemyslec.
prezent dla pawła juz mamy:tak:

Ja tak przemyslalam sobie i imprezke mala na pewno zrobimy, pare przekasek do jedzenia ale na pewno takie cos zebym sie w dniu imprezy w kuchni nie nasiedziala, wiec wiekszosc na zimno, a na cieplo moze bigosik i rybke po grecku ktore przygotuje wczesniej...
Jedynie co do torta mam "wielkie " plany hehe Kaya jeszcze nie doceni, ale jak sie nie uda, to tragedii nie bedzie. Poszperalam w necie i chce lalke barbie zrobic, juz nawet kilka gadzetow kupilam, tylko mnie troche pracy bedzie czekalo, ale co tam....

reklama
Do góry