reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie

reklama
kamcia-na razie wyprobowalam tylko te 2, a ceny sa przystepne za ta pomatke zaplacilam przeszlo €4 a body butter chyba cos okolo €10 kosztuje ale dokladnie nie pamietam.
Z tych dwoch produktow jestem zadowolona, spokojnie moge polecic.:tak:

hej dziewczyny mam pytanie zwiazane z psem a wiec bylam u lekarza z Justinem bo od kilku miesiecy ma katar ,taka wode w sumie...pan doktor stwierdzil ze to ALERGIA NA PSA ktorego kupilismy w sierpniu i kazał odizolowac psa od dziecka .czy wiecie moze gdzie sie robi badania na alergie prywatnie bo z tego co wiem to w szpitalu strasznie długo sie czeka na wizyte!!;-)i tak sie zastanawiam co teraz z tym psem mam zrobic....pan doktor stwierdził ze teraz alergia to epidemia

reklama
Do góry