reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie

reklama
No właśnie. Jak to z tym mlekiem jest? „Pij mleko, będziesz wielki", czy "Pij mleko, będziesz kaleką"?
Z jednej strony lekarze, media, przemysł spożywczy zachęcają nas do spożywania wszelkiego rodzaju produktów mlecznych. A to ze względu na wapń, bo grozi osteoporoza, a to ze względu na żywe kultury bakterii w jogurtach, a to ze względu na walory smakowe. Zapraszam do przeczytania

http://helfeo.pl/zdrowe-odzywianie/dlaczego-mleko-i-jego-przetwory-nie-sluza-zdrowiu/

ja osobiscie nie piłam, tylko mój tata, mysle zeby działał pozytywnie na organizm, to trzeba go pic systematycznie i dlugo
planujesz stosowac?

Przeciez to nie jest odosobniony przypadek, wszystko co tanie traci na jakosci, dlaczego cos jest tansze w Biedronce niz w innych sklepach...? Dlatego ze Biedronka dogaduje sie z np firma Lay's (od chipsów) ze kupi tyle sztuk za tyle i tyle i oni jej zrobia po takiej cenie ale gorszej jakości
Dzisiaj liczy sie tylko kasa!!!
Wolę pic sama wodę niz jakiąś zabarwianą chemię zwaną sokiem :sorry:

reklama
Do góry