reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Zajrzyj do marcówek tam podałam przepis na mini pączki Pozdrawiam
Tylko jak sie ma miesozerce w domu to jest tak:
...o Kochanie a co to za pysznosci? Zapiekanka ze szpinakiem. Mmmhhh a jest tam jakies mieso???
No jest!!!!!! nie widzisz kochanie -wrzuciłam to co upolowałeś
U mnie szybko znika sałatka z kaszą kus kus
hmm... przekaski...
Dziękuję laseczki -na Was można jednak liczyć
Zajrzyj do marcówek tam podałam przepis na mini pączki Pozdrawiam
Odnalazłam przepis. Wygląda świetnie i bardzo prosto :-) Dzięki
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ale mnie na ten szpinak zwerbowalyscie,
wlasnie wsunelam miske spaghetti ze szpinaczkiem w sosiku czosnkowo-smietanowym z zoltym serkiem
mniam
szkoda tylko ze Hania nie jest koneserem i wybiera same kluski
wlasnie wsunelam miske spaghetti ze szpinaczkiem w sosiku czosnkowo-smietanowym z zoltym serkiem
mniam
szkoda tylko ze Hania nie jest koneserem i wybiera same kluski
A u nas dziś teściowa serwowała pulpeciki z sosie pomidorowym - pycha!!
Poza tym moje postanowienia dotyczące ograniczenia słodyczy można o kant doopy rozbić Wpieprzyłam pół wielkiej paczki trufli i 1/3 opakowania dużych delicji, zapiłam sokiem marchewkowym i się teraz zastanawiam, kto za mnie zmyje podłogi, bo ja się ruszać nie mogę
Poza tym moje postanowienia dotyczące ograniczenia słodyczy można o kant doopy rozbić Wpieprzyłam pół wielkiej paczki trufli i 1/3 opakowania dużych delicji, zapiłam sokiem marchewkowym i się teraz zastanawiam, kto za mnie zmyje podłogi, bo ja się ruszać nie mogę
e.salamandra
Mama pełną parą
A ja "wszamałam" jakieś pięć naleśników z dżemem wiśniowym polanych czekoladą...No cóż...znów słyszałam "nie jedz za dwóch a dla dwojga"... Mam nadzieję, że Ten drugi tak samo zadowolony z posiłku jak mamusia
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja mam w planach naleśniki jutro :-)